sobota, 20 apríla, 2024
spot_img

Apetit café & bistro – Martin

Café& bistro Apetit v Martine na Novomestského ul. 1 ponúka svojim zákazníkom raňajkové,  (v čase (od 8 : 00 do 10 : 00) a obedové menu (od 10 : 45 do 13 : 30). Ponuka raňajok je bohatá a pestrá, čo u nás ešte stále nie je bežná záležitosť.

Od ľahkých raňajok v štýle top modeliek až  po výdatné anglické raňajky, ktoré dodajú vášmu organizmu silu a energiu minimálne na celé dopoludnie.

Ocenili sme, že aj  v prípade takej klasiky akou sú párky, či miešané vajcia na slanine sa šéfkuchár vyznamenal a tieto ranné“ životabudiče“ tu servírujú pekne naaranžované.

Obedové menu v Café& bistro Apetit je v ponuke cez pracovné dni, t.j. od pondelka do piatku. Navariť zdravo , chutne a pritom za prijateľnú cenu  je pre každého majstra kuchára veľkou výzvou a často tvrdým orieškom na rozlúsknutie.

Vždy sme obdivovali ľudí pracujúcich v tejto profesii za to, že to dokážu. Veď pripraviť v „bežnej“ prevádzke jedlo, ktoré spĺňa kritéria na kvalitnú stravu je často náročnejšie, ako navariť niečo luxusné v prvotriednej reštaurácii – o rozdieloch v cene ani nehovoriac.

Okrem toho, tu sa najete dosýta a tak, že na ďalšie jedlo pomyslíte až po uplynutí dlhšieho času. Kto má rád sladké, môže sa tešiť na domáce koláče a raw torty. Apetit café & bistro ponúka na objednávku (mimo bežných otváracích hodín) aj cateringové akcie pre uzavreté spoločnosti.

Výstižný názov bistra, čerstvé suroviny, estetické servírovanie, chutné a výdatné porcie spolu s osobnou prítomnosťou šéfkuchára a majiteľa v jednej osobe – Jána Johnyho Ondrejkoviča  robia z prevádzky Apetit café & bistro v Martine podnik, ktorí sa určite oplatí navštíviť.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME