piatok, 19 apríla, 2024
spot_img

AZUL Hotel&Restaurant Partizánske

Reštaurácia hotela AZUL v Partizánskom sa môže pochváliť skvelou kuchyňou, nadštandardným a luxusným reprezentatívnym interiérom.

Jej „cool“ design  korešponduje s predstavou o modernom interiéri gastronomického zariadenia. Nevtieravá elegancia, dokonale zladenie farieb a upokojujúco pôsobiace prostredie reštaurácie vytvára pokojnú atmosféru, v ktorej sa každý hosť cíti príjemne. Pohodlné krémové kreslá, futuristicky pôsobiaci strop s netradičným osvetlením – to všetko nás zaujalo a pozitívne naladilo.

Šéfkuchár so svojim tímom pripravuje pre zákazníkov pokrmy modernej medzinárodnej kuchyne na vysokej úrovni. V kuchyni sa používajú vždy čerstvé suroviny.

Okrem Á la carte  sa v Café-Bar s reštauráciou podáva aj denné menu. Konajú sa tu aj spoločenské podujatia, firemné akcie, rodinné oslavy a svadby.

Koncepcia tohto gastronomického zariadenia je zvolená tak, aby sa z “obyčajnej“ návštevy reštaurácie stal zážitok, na ktorý bude každý hosť rád spomínať.

O tom, že to nie je žiadna fráza sa najlepšie presvedčíte, ak sa rozhodnete reštauráciu hotela AZUL osobne navštíviť. Tím pracovníkov sa už vopred teší na vašu návštevu.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME