streda, 24 apríla, 2024
spot_img

Biela Labuť – Lučenec

Cestou z Košíc sme sa zastavili v Lučenci a navštívili sme reštauráciu Biela Labuť, ktorá sa nachádza v tunajšom mestskom parku. Táto atraktívna lokalita je ako stvorená na relax a návšteva reštaurácie medzi takého aktivity rozhodne patrí. V Lučenci sme boli po prvý raz a príjemná atmosféra tohto mesta nás milo prekvapila. Reštaurácia Biela Labuť je dôstojným reprezentantom gastronomických služieb v Lučenci.

Svojim zákazníkom ponúka za prijateľné ceny výborné jedlo, profesionálny servis a luxusné prostredie na úrovni vyššej, ako niektoré oveľa drahšie reštaurácie. Exteriér je presklený, ľahko pôsobiaci, zvýrazňujúci luxus a noblesu. Vnútorné priestory sú taktiež veľkorysé a poskytujú dostatok súkromia. Vidno, že zladenie exteriéru a interiéru bolo projektované premyslene, s dôrazom na citlivé zakomponovanie budovy do areálu mestského parku.

Pre rodiny s deťmi je k dispozícii detské ihrisko umiestnené v bezprostrednej blízkosti reštaurácie, takže hrajúce sa deti môžu byť pod permanentným dozorom svojich starostlivých rodičov.

Na poschodí sa nachádzajú priestory vhodné na usporiadanie svadieb, rodinných osláv, prípadne firemných akcií. Po dobrom obede každému padne vhod malá prechádzka po okolí. Pre takéto aktivity je blízkosť mestského parku, jazera a neďalekého amfiteátra veľkým bonusom.

Obsluhujúci personál je pozorný a ochotný, pripravený promptne vyhovieť požiadavkám zákazníkov, pokrmy sú vynikajúce, esteticky naaranžované a lákavo vyzerajúce, no predovšetkým veľmi chutné.

Ak budete mať cestu do Lučenca, nezabudnite sa zastaviť v reštaurácii Biela Labuť. Vychutnajte si tunajšiu príjemnú atmosféru, jedlo a pokochajte sa pohľadom na „labutie“ jazero.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME