štvrtok, 25 apríla, 2024
spot_img

Bistro, Food&Coffee La Pentola – Liptovský Mikuláš

Bistro, Food&Coffee v Liptovskom Mikuláši sa nachádza v OC Central.  Svojim zákazníkom ponúka sezónne jedlá, rizoto, šaláty, cestoviny, špeciality z mäsa v rôznych úpravách a domáce dezerty.

Súčasťou ponuky sú aj  degustačné večere, ochutnávky,  ponuka domácich a zahraničných vín, kvalitná káva a čaje. Na stene sa pekne vyníma mapa Talianska s popisom jednotlivých regiónov, ktorá vyzerá ako by bola namaľovaná kriedou na školskej tabuli.

Tento vydarený interiérový prvok spolu s „mediteránsky“ pôsobiacimi stolmi a stoličkami vás spoľahlivo preladí do dovolenkového módu. Vkusne pôsobí aj jedálny lístok, ktorý zaujme svojim originálnym designom a kvalitným prevedením.

Prostredie tohto podniku je veľmi príjemné, obsluhujúci personál vám ochotne poradí s výberom a je len na vás, či si dáte len voľačo pod zub, alebo sa rozhodnete pre poriadny „záhryz“.

Výhodou gastronomických prevádzok typu bistro je ich menšia plocha v porovnaní s klasickými reštauráciami, čo v praxi znamená, že privolaný personál je pri vás „co by dup“ a prehľadnosť ponuky, ktorá je šitá na mieru tým, čo sem neprišli tráviť zbytočne dlhý čas.

Samozrejme, kto sa neponáhľa, nič mu nebráni dožičiť si príjemnú siestu. Výborná kávička a sladký dezert na záver – a hneď je deň krajší. Ak budete v Liptovskom Mikuláši, odporúčame vám malú zastávku v OC Centrum a návštevu bistra La Pentola. Okrem príjemného prostredia, kvalitného jedla a príjemných ľudí si môžete preveriť svoje vedomosti o geografii Talianska.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME