štvrtok, 25 apríla, 2024
spot_img

Cafe de Paris – Košice

Na Hlavnej ulici v Košiciach sme navštívili prevádzku Cafe de Paris, v ktorej sme mali možnosť ochutnať originálne dezerty vyrobené podľa tradičných francúzskych receptúr. Košičania a samozrejme všetci zákazníci, ktorí navštívia tento „kus Paríža“ v Košiciach už nemusia kvôli uspokojeniu svojich maškrtných jazýčkov cestovať do krajiny galského kohúta.

Cafe de Paris existuje od roku 2014 a za ten čas si našla veľ a spokojných klientov. Štýlový interiér tejto ozdoby košických kaviarní a cukrární nielenže dokonale pripomína ich francúzsky originál, ale sám ním je. Vlastnoručne vyrobené francúzske dobroty veľmi rýchlo našli cestu k srdciam milovníkov sladkostí.

Kľúčom k dosiahnutiu úspechu Cafe de Paris v Košiciach je používanie kvalitných surovín, dodržiavanie tradičných receptúr  a každodenná poctivá práca. Originálny nápad otvoriť si takúto prevádzku vo východoslovenskej metropole vznikol tak, že francúzskeho majiteľa  s 25 ročnými medzinárodnými skúsenosťami v obore priviedla na Slovensko jeho manželka.

Otvorenie Cafe de Paris sa tak stalo prirodzeným a logickým krokom, ktorý potešil všetkých, čo majú radi francúzsky šarm a rafinovanosť . Bohatý sortiment macaroniek, napoleonky, torty, ovocné dezerty, slané koláče Quiche,  výborná káva a veľa ďalších dobrôt tu čaká na svojich „objaviteľov“. Úžasné kreácie majstra cukrára v Cafe de Paris sú neodolateľným lákadlom, ktorému málokto odolá.

Zabudnete na to, že ste v Košiciach.

Bienvenue á Cafe de Paris… Au Revoir.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME