piatok, 29 marca, 2024
spot_img

Central Restaurant „ Starý Šmakovec“ – Starý Smokovec

V Starom Smokovci sme mali možnosť  navštíviť prevádzku Central  Restaurant „Starý Šmakovec“, ktorá  ponúka svojim zákazníkom príjemné posedenie a načerpanie nových síl . Táto najstaršie tatranská osada je známa svojimi kvalitnými službami v oblasti gastronómie a pre svoju neopakovateľnú atmosféru.

Počet návštevníkov Vysokých Tatier je  do veľkej miery závislý od ponuky služieb v cestovnom ruchu, t.j. ubytovania, informačných a propagačných centier a v neposlednom v kvalitnej gastronómii, takže vzniká priestor na uspokojenie dopytu.

V „Starom Šmakovci“ sa môžu hostia presvedčiť  o pravdivosti tvrdenia, že úroveň gastro prevádzok vo Vysokých Tatrách má vzrastajúcu tendenciu. Ponúkajú tu typické slovenské špeciality, ale aj trendy jedlá, ako napr. grilované BBQ krídelká, pečené rebrá, burgre, steaky na grile Mibrasa a vegánske špeciality.

Čapuje sa tu kvalitné nepasterizované tankové pivo Pilsner Urquell, a zaujímavý je aj výber dezertov. Príjemný interiér reštaurácie je vytvorený z kombinácie dreva a preskleného priečelia, cez ktoré sem preniká veľa svetla, ktoré prináša so sebou optimistickú radosť zo života.

V reštaurácii Central „Starý Šmakovec“ nám šmakovalo veľmi dobre a jeho návštevu sme si príjemne užili. Skúste to aj vy.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME