štvrtok, 28 marca, 2024
spot_img

Dúbravská piváreň 2

Ako keby kvalitného piva nikdy nebolo dosť, v Dúbravke na Nejedlého 4 (bývalé El Passo) sa nachádza druhá prevádzka spoločnosti Beer Group – Dúbravská piváreň 2. Treba uznať, že o milovníkov penistého moku zlatožltej farby je v Dúbravke vzorne postarané. Vstupná poloblúková brána evokujúca klasické americké westerny vás v prvej chvíli prekvapí.

Na sídlisku vybudovanom z panelákových bytoviek by to málokto očakával. O to veselšie a príjemnejšie však majestátny vstup do tejto oázy milovníkov dobrého piva a jedla pôsobí. Dlhý výčap, drevené masívne stoly, stoličky a lavice, strop a podlaha, to je atmosféra ktorú milujú všetci správni chlapi – a nielen oni.

Čapujú tu výborné pivo, samozrejme aj niečo ostrejšie, no a k tomu veľký výber chutného jedla, od malých záhryzov k pivu až po štedré a výdatné porcie, ktoré zasýtia aj tých najväčších hladošov. Pre konzumentov uprednostňujúcich pobyt na čerstvom vzduchu je v letných mesiacoch k dispozícii veľká terasa s kapacitou 120 miest.

Športovo naladeným návštevníkom zaiste dobre padne aj možnosť zaskákať si na trampolíne. Známe heslo : „V zdravom tele zdravý duch“ platí aj tu bez výnimky pre každého.

Odporúčame však skákať pred konzumáciou. Kto sa rozhodne navštíviť túto prevádzku, je veľmi pravdepodobné, že ju zaradí do zoznamu svojich obľúbených.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME