štvrtok, 18 apríla, 2024
spot_img

Horský hotel Šachtička

V nádhernej scenérii Starohorských vrchov v sedle pod Panským Dielom (1102 m n.m.), len 7 km od Banskej Bystrice, už  29 rokov slúži svojim hosťom Horský hotel Šachtička. Tento rezort je vybudovaný tak, aby nenarúšal harmóniu okolia. Kombinácia moderných a tradičných prvkov v exteriéri aj v interiéri hotela vytvára atraktívne prostredie, v ktorom sa jeho hostia cítia príjemne. Súčasťou hotela je aj RELAX CENTRUM so saunami, bazénom s protiprúdom a vonkajším jacuzzi.

Hneď oproti hotelu sa nachádza známe lyžiarske stredisko ŠACHTIČKY, kde milovníci zjazdového lyžovania nájdu dokonalé podmienky. Na svoje si prídu aj bežkári, snowboardisti, či sánkari.

V multifunkčnej športovej hale nájdu svoj priestor  športovo založení hostia počas celého roka. V letnej sezóne pestré možnosti prechádzok a výletov do okolitej prírody dokonale uspokoja všetkých turistov, aj cykloturistov. Hotel disponuje priestormi na firemné školenia,  konferencie a so svojím areálom je ideálnym miestom nateambuildingové  aktivity, či firemné večierky.

Prívetivý personál hotela sa postará aj o Vašu svadobnú hostinu a všetky druhy rodinných osláv.

Na čom si  hotel najviac zakladá, je kvalitná gastronómia. Profesionálny tím hotelovej kuchyne dokáže prepojiť tradičné receptúry jedál s modernými postupmi, vlastnú kreativitu nevynímajúc.

Výsledkom toho je dokonalá harmónia chutí, vôní a farieb, kvôli ktorej sa spokojní hostia radi vrátia. Pre milovníkov  typickej slovenskej kuchyne jek dispozícii  štýlová koliba Banícka cimra. Tím kuchyne získal viacero ocenení na prestížnych gastronomických podujatiach.

Skutočná pohostinnosť,  svojráznosť konkrétneho miesta, atraktivita okolia, čistý horský vzduch a atmosféra hotela  –  to sú benefity, ktoré  ľudia vyhľadávajú a v hoteli Šachtička aj nachádzajú.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME