štvrtok, 18 apríla, 2024
spot_img

Hotel Crystal v Košiciach

Košice – metropola východného Slovenska sú moderným mestom s bohatou históriou a vzácnymi historickými a kultúrnymi pamiatkami. Toto moderné a zároveň pulzujúceho mesto je častou zastávkou zahraničných turistov, ktorí chcú bližšie spoznať aj tie časti Slovenska, ktoré sú vzdialenejšie od Bratislavy.

Príjemná pešia zóna v historickom centre,  dóm sv.Alžbety, Urbanova veža, veľa kaviarničiek, reštaurácií a fotogenických zákutí, kultúrne podujatia a priateľská mentalita domácich obyvateľov – to všetko robí z Košíc destináciu hodnú bližšieho spoznania.

Kapacity ubytovania pre návštevníkov Košíc sa v nedávnej minulosti rozrástli o sympatický trojhviezdičkový hotel Crystal, ktorý je pre svoju polohu v centre mesta a širokou ponukou služieb ideálnou voľbou pre business klientelu. Všetky atraktívne miesta Košíc sú odtiaľto na dosah.

Pre svojich hostí v hoteli Crystal  ponúkajú bohaté raňajky formou bufetu, bar,bezplatné WiFi, vlastné parkovisko, izby v kategórii Štandard, Business , Bussines de Luxe a Suity s 2 spálňami,ktoré sú vybavené bezpečnostným kartovým systémom.

Všetky ubytovacie priestory hotela sú nefajčiarske. Príjemný  a ochotný personál, nonstop recepcia a moderné zariadenie hotela Crystal vám zaručia, že sa tu budete cítiť príjemne a pri svojej najbližšej návšteve Košíc si opäť zarezervujete miesto práve tu.

Vedeniu hotela sme položili zopár otázok.

 

Odkedy je hotel Crystal v Košiciach v prevádzke ?

Hotel Crystal je v prevádzke od novembra 2018, čiže je jedným z najnovších hotelov v Košiciach.

 

Aká klientela k vám najčastejšie zavíta ?

Najčastejšie k nám chodia biznis klienti, keďže sme mestský biznis hotel, ale prichádzajú k nám aj rodiny s deťmi, prípadne skupiny priateľov a taktiež aj ostatní domáci, či zahraniční turisti.

 

Stretli ste sa aj s niektorými nezvyčajnými požiadavkami niektorých hostí ?

Požiadavky jednotlivých hostí sa snažíme splniť tak, aby si svoj pobyt mohli dokonale užiť. S nejakými špeciálnymi a nezvyčajnými požiadavkami sme sa nestretli, skôr išlo o bežné požiadavky zo strany klientov, ktoré sa, samozrejme snažíme splniť v čo najkratšom čase a k úplnej spokojnosti hosťa.

 

Čo by ste odporúčali návštevníkom Košíc ?

V Košiciach sa nachádza množstvo zaujímavých miest a historických pamiatok. Máme krásne historické centrum, Dóm sv. Alžbety, na ktorý sú Košičania najviac hrdí, ďalej Štátne divadlo, Spievajúcu fontánu a mnohé ďalšie miesta nesmierne atraktívne pre turistov. Najväčší vydavateľ turistických sprievodcov na svete zaradil Košice medzi 15 top destinácií, ktoré by mali turisti navštíviť.

Okrem vyššie spomínaných historických skvostov, mesto Košice ponúka svojim návštevníkom aj široké spektrum možností kultúrneho vyžitia a ubytovacích služieb.

 

V ktorej sezóne je váš hotel najvyťaženejší ?

Keďže sme otvorení pomerne krátko, tak nemáme možnosť porovnávať obsadenosť/vyťaženosť hotela s predchádzajúcimi obdobiami. Vzhľadom na to, že tento rok sa tu konali MS v hokeji, tak za najvyťaženejšie obdobie považujeme práve obdobie šampionátu.

Ďakujeme za rozhovor a želáme vám veľa spokojných hostí.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME