sobota, 20 apríla, 2024
spot_img

Hotel Havrania v Zázrivej

Tento hotel poskytuje svojim klientom komplexné služby a dokonalé miesto na relax uprostred nádhernej prírody. Benefitom pre hotelových hostí je pohľad na  Rozsutec – považovaný za jeden z najkrajších vrchov na Slovensku. Moderný vzhľad hotelového komplexu Havrania je ďalším príkladom citlivého zakomponovania tradičných materiálov do súčasnej architektúry.

Profesionálny servis hotela  a bohaté možnosti aktívneho odpočinku robia z návštevy tohto zariadenia nezabudnuteľný zážitok pre hostí všetkých vekových kategórií. Či už si vyberiete pobyt v zime, alebo počas letnej sezóny, vždy sa nájde dôvod, prečo sa oplatí prísť a tráviť tu svoje voľné chvíle.

Súčasťou ponuky služieb hotela Havrania v Zázrivej je wellness centrum a hotelová reštaurácia, v ktorej si môžu hostia pochutnať na tradičných regionálnych špecialitách a jedlách európskej kuchyne.

Priľahlá zrubová koliba býva v letnej sezóne využívaná na grilovačky s výhľadom na západ slnka. Všetkých milovníkov vína poteší veľký výber kvalitných odrodových vín. Výlety do nádhernej prírody Malej Fatry a blízkeho okolia robia z pobytu v hoteli Havrania v Zázrivej ideálne miesto na spoznávanie krás Oravy.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME