streda, 24 apríla, 2024
spot_img

Hotel Husárik v Čadci

Tento hotel je vyhľadávaný  pre svoju malebnú polohu, kvalitné služby a krásne prostredie v ktorom sa nachádza. Svojim zákazníkom poskytuje maximálny komfort, relax a možnosť aktívneho odpočinku. Ubytovanie je na vysokej úrovni. V hoteli Husárik sú jednolôžkové, dvojlôžkové , trojlôžkové izby, ako aj apartmány.

Izby sú zariadené kvalitným dreveným nábytkom z masívu. Hostia, ktorí si vyberú izbu s balkónom sa môžu pokochať nádherným výhľadom na okolitú prírodu. V zimnej sezóne je často navštevovaný lyžiarmi, ktorí oceňujú blízkosť známeho lyžiarskeho strediska Veľká Rača, bežkári si nevedia vynachváliť  Beskydsko-Javornícku bežeckú magistrálu a obdivovatelia parných lokomotív sa môžu povoziť na historickej lesnej železnici.

Hotel Husárik má svoj vlastný wellness s bazénom, vírivkou a saunou, pričom hoteloví hostia majú používanie bazéna zahrnuté v cene ubytovania. Počas letnej sezóny je možnosť využívania tenisového kurtu a slnenia sa na veľkej letnej terase hotela, odkiaľ je fantastický výhľad na úžasnú prírodnú scenériu. V hotelovej reštaurácii sa pripravujú pokrmy domácej i zahraničnej kuchyne.

Používajú sa čerstvé suroviny a tradičné postupy. Okrem reštaurácie je pre hostí k dispozícii aj poľovnícky salónik s krbom a Bavorská izba s keramickou pecou. Hotel Husárik v Čadci  je celoročne obľúbeným ubytovacím zariadením s bohatými možnosťami trávenia voľného času, kvalitnými službami a profesionálnym tímom pracovníkov, ktorí sa o vás radi postarajú. Pobyt v ňom vám prinesie veľa je nezabudnuteľných zážitkov.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME