streda, 24 apríla, 2024
spot_img

Hotel MIKADO **** – Nitra

Pri výbere našej ďalšej destinácie nám trochu pomohla starobylá ľudová pieseň „Nitra milá Nitra“,zvlášť jej takmer pochmúrne znejúca sloha – „kdeže sú tie časy, v ktorých si ty kvitla“…Netušíme, v akom rozpoložení sa nachádzal autor tohto textu keď ho vytvoril, ale nám sa súčasná Nitra veľmi páči. Je to moderné slovenské mesto so slávnou históriou a nádhernou okolitou prírodou. Okrem toho drží ešte jeden primát. Je totiž najstarším mestom na Slovensku – prvé potvrdené historické zmienky o nej sú z roku 828. Dnes by jej pôvodní obyvatelia určite žaslinad tým, ako sa rozrástla do krásy a aké možnosti pre svojich obyvateľov a návštevníkov ponúka. Z bohatej ponuky možností ubytovania a gastronómie Nitry nás tentoraz zaujal hotel MIKADO****, ktorý je dôstojným reprezentantom modernej architektúry a business štýlu.

Všade prítomný element hravosti vám tu pomôže odpútať sa od každodenných starostí. Hotel MIKADO****svojou koncepciou oslovuje rôzne kategórie klientov a každej z nich má čo ponúknuť. Riadia sa tu heslom „komplexné služby v jednom balíku“. Tento hotel je veľmi moderne a pritom útulne pôsobiaci, takže hneď ako sme vstúpili do jeho priestorov, upútal nás príjemný interiér.

Súčasťou ponuky služieb je Wellness Centrum a Kongresové Centrum. O spokojnosť hotelových hostí sa tu stará kvalitný personál, ktorý vždy nájde spôsob, ako vyhovieť náročným a často rôznorodým požiadavkám svojich klientov. Samozrejmosťou sú bohaté raňajky formou švédskych stolov, ktoré svojou ponukou vysoko prevyšujú bežný slovenský štandard.

V hoteli sa nachádzajú aj ďalšie reštaurácie a bary so špičkovým servisom, čo privítajú hostia uprednostňujúci pestrosť a zmenu. Súčasťou služieb hotela je aj vlastný eventový tím, rôzne doplnkové služby a asistencia. Pre motorizovaných návštevníkov hotela je k dispozícii 54 nonstop monitorovaných parkovacích miest. Ďalšiemožnosti parkovania sú na mestskom parkovisku pred hotelom.

Návšteva nitrianskeho hotela Mikádo rozhodne stojí za vyskúšanie.

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME