štvrtok, 18 apríla, 2024
spot_img

Hotel Tenis Congress &Wellness vo Zvolene

Hotel Tenis vo Zvolene je kongresový hotel s wellness centrom, moderne zariadenými izbami  a apartmánmi, kvalitnou gastronómiou a možnosťami športového využitia voľného času. Pre svoje kvalitné služby a profesionálny prístup je vyhľadávaný medzi business klientelou a náročnými zákazníkmi. Kapacita jeho najväčšej kongresovej sály je až 440 miest. V Hoteli Tenis je možné usporiadať kongresy, semináre, školenia, výstavy, ale aj rodinné, či firemné oslavy a podobné podujatia.

Po náročnom dni môžu hoteloví hostia využiť služby wellness centra, ktoré poskytuje svojim zákazníkom dokonalý relax. Je vybavené plaveckým bazénom, relaxačným bazénom s vírivkou, detským bazénom a piatimi saunami. V reštaurácii hotela sa podávajú pokrmy slovenskej a medzinárodnej kuchyne, každý mesiac sa tu pripravuje špeciálne menu.

Športovo založení hostia si môžu utužovať svoju telesnú kondíciu v športovom areáli hotela, v ktorom nájdu ideálne podmienky na individuálne i kolektívne športy. Tento areál je však prístupný nielen hotelovým hosťom, ale aj širokej verejnosti.  Hotel Tenis vám poskytne perfektné služby za prijateľné ceny a jeho personál je pripravený splniť vám vaše želania.

Aby sme nezabudli, počas našej návštevy nás potešila možnosť prípravy kávy na izbe vo forme kávovaru Nespresso.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME