piatok, 19 apríla, 2024
spot_img

Kaviareň Maribo– Košice

Táto príjemná  a útulná kaviareň sa nachádza  v Košiciach v mestskej časti západ, na Bratislavskej ulici. Jej poloha medzi rodinnými domami ju predurčuje na to, aby sa stala oázou relaxu pre všetkých hľadačov pokoja a samozrejme – milovníkov kávy. Návšteva kaviarne Maribo je vhodná pre všetky generácie a skupiny zákazníkov.

Vkusný interiér spájajúci  tradičné a moderné prvky vytvára zaujímavú zmes minulosti s prítomnosťou. Použité materiály(drevo, tehla, kov)  sú vhodne skombinované a elegantné interiérové doplnky povyšujú tento priestor na miesto, v ktorom aspoň na chvíľu odložíme svoje každodenné starosti a povinnosti.

V peknom počasí sa dá posedieť aj na terasách vonkajšieho dvora spolu s preliezkami a detským areálom. Kto má chuť na malý snack, môže si dopriať zapečenú bagetu, prípadne domáce domáce koláčiky a limonády.

Okrem toho aj Talianske špeciality, ako napríklad prosciutto, panceta, mortadela, vertricina, napoli saláma,  nakladaná talianska zelenina – artičoky, olivy, kapary, sušené paradajky, huby a samozrejme aj Taliansky a slovenský syr. Zaujalo nás, že častý nešvár podnikov podobného typu v podobe nonstop bežiacej TV sa tu zredukoval „len“na propagáciu loga kaviarne.

Príjemné, efektné  a účelné. Kiež by to tak fungovalo aj ostatných prevádzkach. V inšpirujúcom a pokojnom prostredí kaviarne Maribo sme sa cítili veľmi príjemne aj vďaka milej a prívetivej obsluhe, ktorá je vždy lakmusovým papierikom na váhach obľúbenosti podniku.

Sme radi, že možnosť spoznať ďalšie miesto, ktoré stojí za návštevu vám môžeme aj touto cestou sprostredkovať.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME