sobota, 20 apríla, 2024
spot_img

Košiarik v Starom Smokovci

Starý Smokovec je najstaršia tatranská osada a súčasné administratívne centrum mesta Vysoké Tatry. Jeho poloha priamo pod masívom Slavkovského štítu  ho predurčuje ako ideálny východiskový bod pri  výstupe na túto horu. Spolu s Tatranskou Lomnicou a Štrbským Plesom patria k najobľúbenejším a  najnavštevovanejším strediskám cestovného ruchu vo Vysokých Tatrách.

Je preto prirodzené, že kvalita služieb poskytovaných pre turistov a návštevníkov našich veľhôr má vzrastajúcu tendenciu.

Jednou z prevádzok, ktoré dôstojne reprezentujú výber z toho najlepšieho, čo máme je aj Košiarik, čo je vlastne fúzia „koloniálu“, kaviarne,cukrárne a pekárne, v ktorej si môžete posedieť, dať si chutný  „snack“, alebo len tak si posedieť so svojimi priateľmi pri kávičke, pohári pohár výborného vínka, či piva, prípadne ochutnať  domáci kváskový chlieb a pečivo z produkcie tunajšej pekárne.

V obchodíku si môžete kúpiť tradičné slovenské syry, mäsové špeciality a produkty miestnych farmárov. Sortiment Košiarika je  prekvapujúco pestrý. Ponúka typické slovenské výrobky, z ktorých mnohé sa míňajú  ako „teplé rožky“.

Návštevníci Starého Smokovca tak majú možnosť ochutnať to najlepšie, čo máme nielen pod jednou strechou, ale aj v príjemnom a inšpirujúcom prostredí, ktorého interiér je vkusne a štýlovo zariadený.

K tomu všetkému je zadarmo ako bonus – čistý tatranský vzduch. No neberte to.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME