streda, 24 apríla, 2024
spot_img

Kráľovská piváreň v Petržalke

Kráľovská piváreň na Mánesovom námestí č.5 (bývalý Alcatraz) v Petržalke je ďalšou „perlou na náhrdelníku“ spoločnosti BEER GROUP, ktorá potešila svojou existenciou bratislavských (a nielen ich) štamgastov a milovníkov výborného čapovaného piva.

Tentoraz sa ocitáme v rozprávkovom prostredí  plnom artefaktov pripomínajúcich príbehy z rozprávok Pavla Dobšinského. Tajuplné stromy a náznaky jaskýň by ste len tak v „obyčajnej“ pivárni neočakávali. Ale pozor ! toto nie je obyčajná piváreň.

Nachádzame sa totiž v Kráľovskej pivárni, ktorá je zariadená tak, aby sa jeho veličenstvo (zákazník)cítil ako doma na svojom kráľovskom zámku. Je to tu také pôvabné a kúzelné, že by sme sa vôbec  nečudovali, keby  nás prišla obsluhovať éterická víla a priniesla by nám na stôl dobroty vyčarované mávnutím čarovného prútika.

V skutočnosti sa tu však žiadne kúzla neodohrávajú. Za všetkým je poctivá a tvrdá práca zohraného tímu pracovníkov, ktorí robia všetko preto, aby sa tu každý hosť cítil príjemne. V Kráľovskej pivárni sa nachádza aj ďalšie prekvapenie pre zákazníkov –  13. komnata v podobe samostatnej vinárne s whisky barom, teda niečo pre znalcov vína, prípadne milovníkov pravej whisky.

K tomu nejaký ten „doutníček“ a stačí si už len preložiť  nohu cez nohu. Pohodlné kreslá vám nedovolia vstať skôr, ako si tunajší pobyt dokonale nevychutnáte. Kráľovská (nielen)piváreň je preto vhodné miesto na bilancovanie doterajších životných úspechov, prípadne na zamyslenie sa nad svojimi plánmi do budúcnosti.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME