štvrtok, 25 apríla, 2024
spot_img

LUNAPARK

Táto prevádzka na Holíčskej 27 v Petržalke je rovnako ako Dúbravská piváreň a Dúbravská piváreň 2 súčasťou portfólia spoločnosti Beer Group, ktorá prevádzkuje v Bratislave celkovo 6 prevádzok. Ak nám vzhľad Dúbravskej povárne 2 pripomínal westernovú atmosféru, v prípade prevádzky Lunapark to platí dvojnásobne.

Už z diaľky pripomína nedobytnú vojenskú pevnosť  zbitú z drevených trámov a fošien ako vystrihnutú z popisu dobrodružných príbehov Karla Maya. K dokonalej ilúzii amerického juhu chýba snáď len vlajka Konfederácie. Paradoxne – túto pevnosť našťastie netreba vôbec dobíjať, lebo úlohy sa v tomto prípade vymenili. Atmosféra v Lunaparku je totiž taká príťažlivá, že si  vás sama podmaní (dobije) svojim čarom skôr, ako by ste začali premýšľať nad stratégiou útoku.

Či už len z obyčajnej zvedavosti , alebo z túžby vyhovieť svojim chlapčenským snom – málokto odolá pokušeniu vstúpiť dnu a dôkladne preskúmať všetky zákutia tejto pevnosti. Interiér je taktiež štýlový a drsne krásny. Nikto sa tu na nič nehrá a vy sa nemôžete zbaviť pocitu, že ste súčasťou dobrodružnej expedície s poslednou možnosťou výdatného občerstvenia pred náročnou výpravou.

Ponuka jedál je typická ako aj v ostatných prevádzkach spoločnosti Beer Group. Uspokojí všetky odtiene vášho hladu. Od malého až po ten príslovečný „vlčí“. K tomu výborné čapované pivko a dobrá nálada sa u každého návštevníka veľmi rýchlo dostaví. Petržalčania môžu byť hrdí.

Majú svoju pivnú pevnosť Lunapark, ktorá však našťastie nie je nedobytná ani pre prišelcov z iných končín. Vstúpte a presvedčte sa o tom na vlastnej koži. Howgh.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME