štvrtok, 25 apríla, 2024
spot_img

Pizzeria Venezia v Martine

Počas našej cesty za objavovaním pre nás doposiaľ nenavštívených gastronomických prevádzok sme sa zastavili v meste Martin, konkrétne v časti Stráne na Tolstého ul.č.35, kde sa nachádza pizzeria a reštaurácia Venezia . Táto prevádzka je obľúbená a často navštevovaná nielen milovníkmi dobrej pizze, ale aj zákazníkmi, ktorí vedia kde sa dá v tomto meste dobre a za prijateľnú cenu najesť.

„Baby friendly“ (rozumej vhodné aj pre návštevu s deťmi) prostredie Venezie je ako stvorené pre návštevy mamičiek(prípadne emancipovaných oteckov na materskej dovolenke) so svojimi deťúrencami, ktoré sa tu môžu dosýta nielen dobre napapať, ale aj vyblázniť v bohato vybavenom detskom ihrisku a kútiku. Je tu pre ne nachystaný pestrofarebný vláčik, pieskovisko, preliezky, šmykľavky, kolotoč a ďalšie zdroje detskej zábavy.

Ak sem prišli s plným bruškom, určite po absolvovaní všetkých atrakcií vyhladnú. Pre zákazníkov je v letných mesiacoch možnosť posedenia na vonkajšej terase. Interiér reštaurácie a pizzerie Venezia je moderný, presvetlený a vkusne zariadený.

Pečie sa tu nielen „klasická“ pizza, ale pre zákazníkov, ktorí preferujú „gluten free“ aj  bezlepková verzia všetkých pízz, jedál, hamburgerov i dezertov, čo iste mnohí ocenia. Súčasťou ponuky Pizzerie Venezia je aj denné menu a donášková služba.

Príjemné prostredie tejto prevádzky, bohatá ponuka  a milý personál nás utvrdili v presvedčení, že ak vás počas návštevy v Martine prepadne hlad, návšteva reštaurácie a pizzerie Venezia je dobrým riešením.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME