štvrtok, 28 marca, 2024
spot_img

Reštaurácia Black M v Banskej Štiavnici

V historickom centre Banskej Štiavnici sme navštívili reštauráciu Black M, ktorá sa nachádza priamo na hlavnej „trase“ na námästí Sv.Trojice č.2, takže ju nemôžete minúť. Aj keď je budova v ktorej sa reštaurácia nachádza trochu „utopená“ v zástavbe okolitých domov, jej modrá fasáda upúta už z diaľky.

Vstup do Black M je cez zastrešenú terasu. Interiér reštaurácie je čistý a pekne upravený. Ocitnúť sa v historických priestoroch tejto reštaurácie je príjemným zážitkom a hostia tu si tu môžu nielen pochutnať na špecialitách miestnej kuchyne, ale aj zažiť atmosféru a neopakovateľné čaro historického prostredia.

V jedálnom lístku Black M nájdeme široký výber jedál domácej i medzinárodnej kuchyne, polievky, cestoviny, pizzu, šaláty, steaky a dezerty.

Obsluhujúci personál je pozorný a ochotne vám poradí s výberom. Hlavný nápor hostí tu síce zažívajú v letnej sezóne, ale vzhľadom na čoraz väčšiu obľúbenosť Banskej Štiavnice medzi turistami možno predpokladať, že ponuka gastronomických služieb bude vyhľadávaným artiklom počas celého roka.

Reštaurácia Black M je pripravená privítať ich vo svojich priestoroch.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME