štvrtok, 18 apríla, 2024
spot_img

Reštaurácia Familia Tri Vody – Malinovo

V dynamicky sa rozvíjajúcej obytnej zóne Tri Vody sme „objavili“ novú rodinnú reštauráciu s príznačným názvom Familia. Toto gastronomické zariadenie je prispôsobené pre návštevu hostí všetkých generácií, od detí, cez rodičov, teenagerov až po rodiny s deťmi (pekný detský kútik) a seniorov.   Vkusný interiér je moderne zariadený s atmosférou domova, takže návštevníci môžu mať pocit, že si len odskočili na návštevu k susedom.  Posedieť sa dá vo vnútri, alebo na vonkajšej terase.

Pre rezidentov starších ako 18 rokov s trvalým, alebo prechodným pobytom v obytnej zóne Tri vody ponúkajú rezidenčnú zľavovú kartu na ktorú sa dá uplatniť zľava až 15 %.  Tento nápad sa nám veľmi páčil a v duchu sme sa čudovali prečo niečo podobné nefunguje aj v iných prevádzkach podobného typu.

Hlavnou prednosťou reštaurácie Familia je predovšetkým výborné jedlo pripravené z čerstvých surovín od lokálnych dodávateľov, čo je dnes  veľmi rozšírený a chvályhodný trend.  Zostaviť jedálny lístok tak, aby si mal  každý zákazník z čoho vybrať, zároveň ustrážiť aby sa pri výbere nestratil v príliš pestrej ponuke a pritom nezabudnúť na ekonomiku – to nie je vôbec ľahké.

Tímu pracovníkov v reštaurácii Familia pod vedením šéfkuchára a manažéra v jednej osobe, pána Mareka Petrána sa to však podľa nášho názoru podarilo úspešne zvládnuť. Tri druhy polievok, desať  hlavných jedál, niečo pre vegetariánov, burgre, cestoviny a pizza, detské menu a zopár dezertov – to je ponuka, ktorá uspokojí každého hosťa a pravidelne sa stále dopĺňa o sezónne jedlá.  Ponúkajú tu aj výborné vínka a skvelú kávičku. Kapacita reštaurácie Familia je 80 miest vo vnútri a počas letnej sezóny je hosťom k dispozícii ďalších 80 miest na terase.

Je tu útulne a príjemne, naozaj sme sa cítili ako v domácej obývačke. Z ponuky jedálneho lístka sme ochutnali  pečené jarné kuriatko s cesnakovým aioli so zemiakmi v alobale,  bravčové líčka pripravené na červenom víne s romanescom(čo je veľmi zaujímavý a „trendy“ druh zeleniny – niečo medzi karfiolom a brokolicou), ako dezert bola „Pavlova torta“ s domácim čokoládovým termixom, vanilkovou šľahačkou a lesným ovocím na červenom víne. Predložené pokrmy boli chuťovo výborné, farebne pestré a starostlivo s estetickým citom naaranžované na tanieri, presne v štýle súčasnej modernej gastronómie. Milý personál, príjemné prostredie, pohoda a výborné jedlo sú zároveň pozvánkou na vašu osobnú degustáciu. Srdečne odporúčame.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME