streda, 24 apríla, 2024
spot_img

Reštaurácia Stroodel na Kolibe

Reštaurácia Stroodel, ktorá sa nachádza v Bratislave pod cestou na Kamzík je neprehliadnuteľná a pre turistov kráčajúcich okolo predstavuje neodolateľné lákadlo. Veľmi pekne zariadená a moderná budova reštaurácie v štýle horského hotela poskytuje svojim zákazníkom domácie prostredie, výbornú kuchyňu a perfektný servis. Špecialitou reštaurácie sú štrúdle s rôznymi náplňami, ktoré chutia úplne ako od babičky.

Samozrejme, ponuka Á la carte sa neobmedzuje len na túto pochúťku. Nájdeme tu , polievky, predjedlá, šaláty, tradičné domáce jedlá a špeciality slovenskej kuchyne. Počas letnej sezóny majú zákazníci možnosť posedenia s nádherným výhľadom na okolitú prírodu na letnej terase.

Interiér reštaurácie pôsobí príjemne a optimisticky. Táto obľúbená reštaurácia je ideálnym miestom na odpočinok pred túrou, alebo aj po nej.

Ľahká dostupnosť reštaurácie Stroodel z mesta a jej nádherná poloha uprostred malokarpatských lesov je bonusom, ktorý sa zúročuje v podobe spokojných zákazníkov. Pre majiteľov štvornohých miláčikov máme tiež dobrú správu. Reštaurácia Stroodel je totiž „dog friendly“.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME