štvrtok, 25 apríla, 2024
spot_img

Reštaurácia Zlatý kľúčik v Nitre

Nevieme, či známa rozprávková kniha Zlatý kľúčik od ruského spisovateľa Alexeja Tolstoja bola  inšpiráciou pri vymýšľaní názvu tejto obľúbenej nitrianskej reštaurácie, v každom prípade hostia sa tu môžu cítiť ako v naozajstnej rozprávke. Kuchyňa v  reštaurácii Cle ´ Or sa nesie v štýle French fusion, ktorá sa vyznačuje rafinovaným zapojením všetkých zmyslov. 

Skúsený tím pracovníkov sa tu o vás postará tak, že domov si odnesiete len tie najlepšie dojmy. Ak ste nároční, určite tu zažijete výnimočné chvíle. Zážitková gastronómia je dnes už často používaný pojem, ale v kombinácii s nádherným výhľadom na Nitru a dokonalou obsluhou jej význam získa ďalší rozmer. Jedálny lístok je zostavený tak, aby potešil zmysly širokej palety zákazníkov.

Príjemné prostredie v štýle novobaroka reštaurácie pôsobí exkluzívne. Naladí vás na kulinárske zážitky ešte skôr, ako si niečo objednáte. Súčasná gastronómia kladie vysoké nároky na kvalitu surovín, prípravu a estetický vzhľad ponúkaných pokrmov, takže okrem vynikajúcej chuti a vône určite oceníte aj to, ako sa jednotlivé porcie vynímajú na tanieroch. Známa skutočnosť, že jeme aj očami tu platí dvojnásobne.

Kto sa rozhodne navštíviť túto reštauráciu, bude mať možnosť na vlastnej „koži“ pocítiť, že „krásné je žít…“ O spokojnosti a obľúbenosti tejto reštaurácie svedčia aj mnohé pozitívne hodnotenia od zákazníkov.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME