Reštaurácia v prešovskom ZOC Koral ponúka návštevníkom tohto centra možnosť využiť jej gastronomické služby v modernom prostredí a bez dlhého čakania na obsluhu.
V ponuke nájdeme okrem denného menu aj výber z jedálneho lístka, v ktorom si môže každý nájsť to, na čo práve má chuť. V každom prípade ponuka Á la carte je zostavená tak, aby bol uspokojený apetít čo najširšieho spektra zákazníkov. Pri príprave jedál sa používajú výlučne čerstvé a kvalitné suroviny, pričom sa dbá na ich čerstvosť. Ponuku tvorí aj mnoho bezlepkových jedál, ktoré sú v súčasnej dobe často žiadané nielen zo zdravotného hľadiska.
Na prevádzke tohto typu je sympatické, že na pomerne malej ploche poskytuje služby porovnateľné s „kamennou“ reštauráciou, pričom kvalita a úroveň servírovania je na úrovni zodpovedajúcej oveľa drahším podnikom. V ponuke jedálneho lístka nás zaujalo špeciálne menu pre 4 osoby s názvom Boston plató s celkovou hmotnosťou až 2250 g. Ide o tanier zložený z rôznych druhov mäsa, zeleninovou oblohou a viacerých druhov zemiakových príloh.
Takýto „nářez“ už vyžaduje poriadnu dávku hladu. Milovníci šťavnatých grilovaných kúskov mäsa si môžu vychutnať svoj obľúbený steak . Kto uprednostňuje jemné mäsko má možnosť pochutiť si na viedenskom teľacom rezni. Čakajú vás tu aj lákavé dezerty a výborná káva. Jednoducho, tím pracovníkov reštaurácie v ZOC Koral je pripravený splniť vaše očakávania.