štvrtok, 25 apríla, 2024
spot_img

Slovanská piváreň v Petržalke

Slovanská piváreň na Mánesovom námestí č.35 v Petržalke patriaca do skupiny prevádzok spoločnosti Beer Group je tak ako aj jej ostatné „sestry“ štýlovo zariadená. Tentoraz v historickom duchu starých Slovanov a stredovekých rytierov.

Nájdeme tu napríklad maľbu dvoch rytierov v plnej zbroji na koňoch, ktorí však na seba neútočia, ale pripíjajú si na zdravie „krígľami“ čapovaného piva. Interiér v sebe nesie prvky rukopisu charakteristického pre všetky prevádzky  spoločnosti Beer Group.

Masívne drevené stoly s drevenými lavicami, drevená podlaha, hrazdené stropy, presvetlený interiér a atmosféra vytvárajúca upokojujúci a príjemný pocit dobre známeho miesta, do ktorého sa vždy radi vraciame ako domov. Ponuka jedálneho lístka je prispôsobená vkusu a požiadavkám súčasných „starých Slovanov“.

V praxi to znamená, že kto pocíti onen známy nepríjemný pocit škvŕkania v žalúdku, nemusí hneď vyhľadať lekára, u ktorého by aj tak musel čakať oveľa dlhšie. Okrem toho, v Slovenskej pivárni vás nikto nebude obsluhovať v bielom plášti.

Diagnózu vám určia veľmi rýchlo a navyše čas strávený čakaním na výdatnú porciu jedla si môžete spríjemniť popíjaním čerstvo načapovaného zlatistého moku s bielou čapičkou peny.

Tak ako aj v prípade Kráľovskej pivárne, aj v Slovenskej pivárni  si prídu na svoje milovníci vína a znalci dobrej škótskej whisky, prípadne írskej whiskey, či kvalitného francúzskeho koňaku. Opäť ďalšie miesto, ktoré stojí za návštevu.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME