sobota, 20 apríla, 2024
spot_img

TATAMI – Sushi Restaurant v Nitre

V Nitre sme navštívili exkluzívnu reštauráciu  TATAMI, v ktorej skúsený sushi majster pripravuje pre svojich zákazníkov sushi a ázijské špeciality. Tieto pokrmy sú pripravované z tých najkvalitnejších  a najčerstvejších ingrediencií, aké si len viete predstaviť. Neoceniteľné skúsenosti tunajšieho sushi majstra Tomáša z pôsobenia v rôznych reštáuráciách sa zúročili v podobe dokonalého zvládnutia prípravy a servírovania sushi , ktoré tu dostanete v TOP kvalite.

Názov reštaurácie je inšpirovaný tradičnou japonskou rohožou z ryžovej slamy – tatami. Tím pracovníkov sushi restaurantu v začiatkoch fungoval pod názvom Koisushi len ako donáška sushi, neskôr pre dokonalejší  zážitok hostí pripravoval tento tím sushi v tradičnej japonskej izbe pre 8 hostí, až si napokon otvorili sushi reštauráciu TATAMI, v ktorej je všetko až do najmenších detailov premyslené a dotiahnuté do dokonalosti s typickou japonskou precíznosťou.

Prítomnosť sushi reštaurácie TATAMI v Nitre má však ešte jednu veľkú výhodu. Ak niekto zatúži po výlete do krajiny vychádzajúceho slnka, nemusí si hneď kupovať letenku do Tokia. Stačí si tu rezervovať stôl. Ak sa chcete bližšie zoznámiť s japonským spôsobom stolovania, odporúčame vám výber z 5, alebo 8 chodového degustačného menu, ktoré vás uvedie do čarovného sveta exotických vôní, farieb a chutí ázijskej kuchyne.

Je veľmi pravdepodobné, že vašu návštevu si v krátkom čase budete chcieť zopakovať.  Itadakimasu – Dobrú Chuť !

 

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME