streda, 24 apríla, 2024
spot_img

The Taste – Bratislava

V historickom centre Bratislavy, ktoré je magnetom nielen pre zahraničných návštevníkov, ale aj pre domácich, sa nachádza veľa kvalitných reštaurácií. Každoročne sa zvyšujúci počet turistov z celého sveta je veľkou výzvou pre majiteľov a prevádzkovateľov gastronomických zariadení všetkých kategórií. V snahe priblížiť sa svetovým trendom a uspokojiť tak aj náročnejšiu klientelu sa ponuka originálnych a rafinovaných kombinácií chutí, vôní a lákavého vzhľadu pokrmov neustále zvyšuje.

Dnes už nestačí „len“ dobre sa najesť. Zákazníci čoraz častejšie oceňujú nielen kvalitu jedla, ale aj celkovú atmosféru, príjemné vystupovanie personálu, aranžovanie porcií a v neposlednom rade – dobrú adresu s neopakovateľným geniom loci. V silnej konkurencii a v permanentnom súboji o popredné miesta v rebríčkoch úspešnosti preto logicky víťazia len tí najlepší z najlepších.

Neprehliadnuteľným príkladom úspešnosti takejto koncepcie je bratislavská reštaurácia The Taste, ktorú sme navštívili. Je to dobre zavedený a obľúbený podnik, ktorý často navštevujú aj mediálne známe tváre zo slovenského showbizu. Pre zberateľov autogramov máme tip – oplatí sa sem prísť s vlastným perom, lebo aj tu platí známa múdrosť : “Šťastie praje pripraveným“. Ponuka reštaurácie je koncipovaná tak, aby uspokojila aj náročného zákazníka.  Napr. griluje sa tu na špeciálnom grile zn. Mibrasa, ktorý sa často používa v profi kuchyniach a zaručuje, že pokrmy budú pripravené v najlepšej kvalite. Ponuka originálnych viedenských chlebíčkov s vlastnou receptúrou šéfkuchára a možnosťou ich prípravy na objednávku a rozvoz v rámci Bratislavy. The Taste je jednoznačne reštaurácia, ktorá si zaslúži vašu pozornosť, či už dostanete chuť na niečo dobré, alebo sa budete chcieť „blysnúť“ pred svojimi priateľmi a usporiadate tu Privat Party. Motto reštaurácie : “100 ľudí 100 000 chutí“ je nielen výstižné, ale aj pravdivé a výborne korešponduje s jej názvom.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME