štvrtok, 18 apríla, 2024
spot_img

Trezor – Coffee Wine Bistro

V Žiline na Legionárskej ul. sme sa zastavili v reštaurácii Trezor, ktorej názov je odkazom na predchádzajúcich nájomcov objektu. V týchto priestoroch sa totiž pôvodne nachádzala banka. Vďaka tomu majú návštevníci tejto reštaurácie príležitosť nielen obdivovať umenie miestneho šéfkuchára, ale aj skutočný trezor, ktorý pochádza z inventáru banky.

Interiér reštaurácie má svoj osobitý „šmrnc“. Vznikol tu veľmi príjemný priestor, ktorý nie je zbytočne preplnený dekoráciami a rôznymi  umeleckými artefaktmi. Práve naopak. Vidieť , že si tu dali záležať na zladení interiérových prvkov do harmonicky pôsobiaceho celku.

Zaujala nás bohatá ponuka raňajkového menu, ktorá svojou pestrosťou uspokojí aj „Angličanov“, o ktorých je známe, že raňajky rozhodne nezanedbávajú, ba práve naopak, je to často najvýdatnejšie jedlo dňa, aj keď čas v ktorom ho zvyčajne konzumujú sa skôr blíži nášmu skorému obedu.

Aj milovníci talianskej kuchyne si  v Trezore pochutnajú na bohatej ponuke cestovín  a šalátov. Kto uprednostňuje grilované špeciality – neoľutuje. Treba vyskúšať .

Nechýba ani ponuka denného menu.V reštaurácii sa konajú rôzne akcie. Napr. Joga s raňajkami, degustácie vína, kultúrne akcie a podobne. Trezor má medzi Žilinčanmi povesť podniku, kde sa dá nielen dobre najesť, ale aj príjemne zabaviť a jeho obľuba stále rastie.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME