utorok, 23 apríla, 2024
spot_img

Trezor Coffee*Wine*Bistro v Žiline – II.Návšteva

Táto žilinská prevádzka je imidžový podnik, ktorý poteší všetky zmysly návštevníkov. V priestoroch Coffee*Wine*Bistro Trezor sa totiž nachádza skutočný trezor, ktorý tu zanechal predchádzajúci nájomca – banka. Moderne zariadený interiér reštaurácie si nás získal hneď ako sme vstúpili dnu. Ponuka Á la carte je zostavená tak, aby uspokojila aj náročnejších gurmánov.

Lákavé predjedlá zo sveta studenej i teplej kuchyne sú len predzvesťou ďalších chodov, pripravených z kvalitných a čerstvých surovín. Grilované hovädzie steaky, kuracie prsia, kuracie krídelká, kačacie prsia, ryby, rôzne druhy zeleniny, šampiňóny, domáci chlebík, salsy a mojo (mimochodom viete, aký rozdiel je medzi salsou a mojo ?), talianske cestoviny, risotto, lasagne a na záver úžasné dezerty, medzi ktorými nechýba ani obľúbený „meisterstück“ Kaiserschmarrn – pomenovaný podľa cisára Františka Jozefa I.

Náš výpočet samozrejme nie je konečný, najlepšie bude, keď sa sem vyberiete osobne a objednáte si podľa svojej chuti.Na záver sme si pre vás pripravili   hádanku, ktorá znie : Dá sa „dostať“ do trezoru bez toho, aby sme nemali problémy s mužmi zákona ? Odpoveď znie- áno. Je to jednoduché .Stačí navštíviť Coffee*Wine*Bistro Trezor v Žiline a už ste tam.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME