sobota, 20 apríla, 2024
spot_img

West Beer & Restaurant – Zvolen

V západnej časti Zvolena sme navštívili reštauráciu West. Táto moderne zariadená reštaurácia  je (nielen)medzi Zvolenčanmi známa pre svoju kvalitnú kuchyňu a príjemnú atmosféru.

Nachádza sa v objekte Central Park na brehu rieky Hron. Interiér reštaurácie West je ukážkou súčasného trendu, ktorý sa vyznačuje častým používaním prírodných materiálov, presvetleným priestorom a upokojujúcou atmosférou.

Varí sa tu z čerstvých ingrediencií a z kvalitných surovín. Ponuka jedál je vyvážená a zodpovedajúca súčasným trendom v gastronómii. Ako predjedlo si tu môžete dať tatarák z hovädzej sviečkovice, prípadne si pochutiť na „fish and chips“, robia tu aj domáce burgre s vlastnými omáčkami, špeciality pripravené z rôznych druhov mäsa, sendviče, šaláty, cestoviny a sladké dezerty.

Čapuje sa tankový Pilsner Urquell a zákazníci si môžu vybrať z veľkého výberu alkoholických aj nealkoholických nápojov. Kapacita reštaurácie je 60 miest, v lete je možnosť posedenia na letnej terase s pekným výhľadom na okolie.

Pre zákazníkov je k dispozícii bezplatné parkovisko . Príjemný personál, poctivá kuchyňa, moderný interiér a malá vzdialenosť od centra robia túto reštauráciu vyhľadávanou a často navštevovanou. Príďte sa o tom presvedčiť aj vy.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME