sobota, 20 apríla, 2024
spot_img

Hodinová Garáž Bratislava – Miesto pre každého autíčkara

Tentoraz sme sa rozhodli priniesť niečo pre autičkárov, ktorí nemajú vhodné miesto pre realizáciu garážových prác na svojich štvorkolesových tátošoch.

V Bratislave vo Vrakuni sa nachádza Hodinová garáž. V jednoduchom preklade, miesto kde sa objednáte, prídete a máte k dispozicii profi náradie a montážnu jamu.

Diely si nakúpite podľa svojej chuti a potom si ich tu môžete svojpomocne nainštalovať. Máte tak 100% istotu, že sa práca skutočne vykonala a hlavne my autičkári dobre vieme, že ten pocit je neopakovateľný.

Rozhodli sme sa tento servis otestovať. Na Facebooku / webe si viete v kalendári  jednoducho vytvoriť objednávku. Prípadne cez Facebook, alebo mobil kontaktovať majiteľa, ktorý vám behom pár minút pridelí termín. Nám sa poštastilo a termín sme dostali ešte v ten deň.

Rýchlo sme si nakúpili olej, filtre + všetky komponenty, ktoré sme si chceli vymeniť. Cesta do Hodinovej garáže je jednoduchá a garáž je dobre označená.

Po krátkom zaškolení sme sa pustili do práce. Všetko potrebné náradie sme dostali k dispozícii. Starý olej a filter sa za menší poplatok necháva tam, následne pán majiteľ garáže zabezpečí ekologickú likvidáciu, keď je použitého oleja a filtrov viac.

V garáži sme boli už 4x a vždy sme odchádzali maximálne spokojní. Perfektné a kvalitné náradie od výmyslu sveta.

Prevádzka aktuálne funguje v časoch cca od 17:00 – do 23:00. Podľa nášho názoru je tento časový interval  vhodný aj pre tých , čo cez deň pracujú a nemajú na servis svojho vozidla čas. Samozrejme, Hodinová garáž funguje aj počas víkendov.

Stačí sa jednoducho dohodnúť, objednať sa a prísť. Okrem výmeny prevádzkových kvapalín a filtrov je garáž pripravená aj na servis bŕzd a radikálnejšie zásahy do vozidla. Na čo si zákazník trúfne, to si tu môže si môže aj urobiť.

Samozrejmosťou sú rukavice, papierové utierky, čističe a podobné prípravky, aby Vaša práca bola maximálne profesionálna a neutrpel by ani váš „outfit“.

Ďakujeme Hodinovej garáži za možnosť spolupráce a testu. Jednoznačne odporúčame !

https://hodinovagaraz.sk/

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME