sobota, 20 apríla, 2024
spot_img

Hunter Club Bratislava – Keď si dvaja podnikatelia splnia svoj ,,ne,, tradičný sen

Sen skoro každého chlapa, dokonca aj niektorých žien. Rozhodli sme sa vyskúšať verejnú strelnicu Hunter Club v Bratislavskom Ružinove. Na prvý pohľad nenápadné miesto, ktoré ale hneď na prvom mieste poteší bezproblémovým parkovaním na vyhradených miestach pre klientov strelnice.

To je iba začiatok, za dverami sa totiž ukrýva skutočne iný svet. Príjemné posedenie pri kávičke s perfektným výhľadom, kde za sklom vidíte na ľudí so zbraňou v ruke a všade okolo vás sa nachádzajú vitríny v ktorých sa ukrývajú skutočné skvosty.

Klienti majú možnosť strieľať zo svojich zbraní (ostré, plynové, vzduchové), alebo využiť možnosť streleckých balíčkov a dokonca si aj poskladať balíček. Výber je skutočne rozsiahly a na svoje si príde každý.

Prostredie je veľmi príjemné a naša návšteva a možnosť si vyskúšať rôzne kúsky bola neopakovateľným zážitkom.

Čo Vás motivovalo začať podnikať v tomto biznise ?

Jednoznačne záľuba v streľbe. Po rokoch pôsobeniach v rôznych manažérskych pozíciách sme sa s mojím business spoločníkom rozhodli otvoriť strelecké centrum, ktoré dovtedy podľa nás chýbalo na našom trhu. Myslím tým strelnicu s určitým komfortom vybavenia, širokým výberom exkluzívnych zbraní na požičanie pre zákazníkov, veľkým výberom zbraní a streliva na predaj, pohodlným parkovaním, kvalitnou vzduchotechnikou až po príjemný a profesionálny prístup personálu

Kto si môže prísť zastrieľať a čo na to potrebuje ?

Zastrieľať si môžu prísť držitelia zbrojného preukazu s vlastnou zbraňou a strelivom, prípadne si môžu požičať niektorú z našich zbraní, ktorých máme vyše 60 ks. Máme široký výber značiek a kalibrov, v prípade krátkych zbraní od najmenších malorážkových až po kaliber .50 AE, pod čím strelci ľahko identifikujú Desert Eagle. Dlhé zbrane začínajú tiež kalibrom .22 LR, cez karabiny v kalibri 9mm Luger, AR 15 až po AK 47, čo je starý známy Kalašnikov.

V prípade, že zákazník nie je držiteľom zbrojného preukazu má možnosť vyskúšať streľbu pod dohľadom nášho inštruktora. Je potrebné si vopred rezervovať termín. Zabezpečujeme strelecké aj pre skupiny, firemné teambuildingy spojené s cateringom. Veľmi nás teší, že sa firmy ku nám opakovane vracajú s hodnotením, že teambuilding na strelnici mal veľmi pozitívny ohlas. Spätná väzba je pre nás veľmi dôležitá a motivuje nás do ďalšej práce.

 

Pri osobnej návšteve ste nám spomenuli akýsi tunel. Viete nám povedať čo to je ?

Doteraz bolo v Hunter Clube 8 streleckých stavov, z toho 4 stavy do vzdialenosti 25 m a 4 stavy do vzdialenosti 45 m, kde si zákazník posúva terč po piatich metroch a trénuje mierenú streľbu. Novým tunelom vychádzame v ústrety strelcom, ktorí sa chcú posunúť ďalej v tréningu a tu môžu trénovať parkúr, resp. streľbu za pohybu aj do strán s možnosťou modelovania rôznych situácií.

Sme myslím prvá súkromná strelnica na Slovensku, ktorá ponúka strelcom túto možnosť. Je vybavená špeciálnymi materiálmi, ktoré pohlcujú strely a nedochádza k odrazu striel naspäť k strelcovi. Pre záujemcom tam vieme napr. namodelovať byt a skúsiť si tréning ako by bránili seba a svoju rodinu pri prepade v noci u nich doma. Samozrejme pod dohľadom inštruktora.

Na stránke sme sa dočítali že organizujete rôzne kurzy. Viete nám povedať o aké kurzy a pre koho sú určené ?

Organizujeme viacero kurzov, od základnej manipulácie so zbraňou, až po kurzy pre pokročilých. Pravidelne organizujeme aj prednášky a praktické výklady pojmov nutná obrana a krajná núdza v spolupráci s expertmi s dlhoročnou praxou. Všetky aktuálne podujatia je možné nájsť na našej web stránnke.

Aká je Vaša obľúbená zbraň ?

Tých mám naozaj viacero J Na mierenú streľbu rád používam Sig Sauer 1911 Target v kalibri 45 ACP. So zbraní na nosenie a na tréning manipulácie a sebaobrany aktuálne používam GLOCK 19X, ktorý považujem za veľmi spoľahlivú zbraň. V zbierke mám tiež niekoľko revolverov Smith&Wesson. Som fanúšikom tejto značky. Z dlhých zbraní nemôže chýbať vo výbave kvalitná AR15 v kalibri .223REM, taktická brokovnica a karabina v kalibri 9mm Luger. Strelci asi vedia o čom hovorím 🙂

Ak sa chcem na okamih cítiť ako James Bond, prípadne Lara Croft a  si prísť zastrielať ako skutočný hrdina, máte v ponuke aj takéto zbrane ?

Samozrejme.  Na toto sme zamerali aj koncept strelnice, dať možnosť klientom si vyskúšať legendárne zbrane, ktoré mohli doteraz vidieť iba v kinách alebo v TV. James Bond používal Walther PPK, my máme exkluzívnu verziu tejto zbrane od výrobcu Sig Sauer P232. Desert Eagle obľubuje Lara Croft, je to najväčšia sériovo vyrábaná pištoľ. Pre každého je zážitok si z nej vystreliť, zákazníci sa s touto zbraňou aj radi fotia. Legenda Dirty Harry používal revolver Smith&Wesson v kalibri .44Magnum a máme tiež zbrane, ktoré používal John Wick.

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME