piatok, 29 marca, 2024
spot_img

Bearded Brothers bistro – Nitra

Prevádzka  Bearded Brothers ponúka svojim zákazníkom v Nitre chutné občerstvenie v podobe obľúbených burgrov, šalátov, a dezertov. Bearded Brothers vám pripravia burger tak , že si ho inde ani nebudete chcieť dať. „Burgermánia“ zasiahla celé Slovensko a Bearded Brothers vedia ako má správny burger vyzerať a chutiť.

Vďaka tomu, že na ich prípravu sa používa mäso z vlastného mäsiarstva, si zákazníci môžu byť istí jeho čerstvosťou. Správne pripravený burger musí byť taký veľký, že ho nemôžete jesť rukami bez toho, aby vám niečo z neho nevypadlo. Chutná kombinácia mletého mäsa, slaninky, vajec, syrov, rôznych druhov zeleninovej oblohy a omáčok v čerstvej chrumkavej domácej žemli sa zvyčajne podáva s hranolčekmi.

K tomu ešte obľúbený nápoj a hostina sa môže začať. Kto si toto jedlo pôvodom z Ameriky obľúbi, stane sa pre neho nevyhnutnou súčasťou úspešného dňa. Prevádzka Bearded Brothers má v portfóliu aj mobilný foodtrack, ktorý „chodí“ za zákazníkmi  na spoločenské akcie , festivaly, koncerty a rôzne  podujatia.

Okrem burgrov ponúkajú aj hot-dogy a tacos. Výhodou prevádzky mobilného foodtracku je väčšia flexibilita, nižšie prevádzkové náklady a priamy kontakt so zákazníkmi. Táto stále populárnejšia forma predaja zažíva v súčasnosti na celom svete veľkú expanziu.

Aj to je jeden z dôvodov prečo viacerí šéfkuchári  z „kamenných“ reštaurácií boom foodtrackov zachytili a rozhodli sa v poskytovaní gastronomických služieb pokračovať touto cestou.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME