štvrtok, 18 apríla, 2024
spot_img

Grill Restaurant – Břeclav

V Břeclavi sme pre vás „objavili“ zaujímavú prevádzku s názvom Grill Restaurant. Túto reštauráciu sme navštívili už viackrát a vždy nás čakalo nejaké prekvapenie. Jedálny lístok je zameraný na poctivú regionálnu kuchyňu s dôrazom na čerstvosť a sezónnosť ponuky. Zákazníkov tu počas celého roka „rozmaznávajú“ poctivými porciami chutných jedál a kreatívnym prístupom ku gastronómii. Základom úspechu tejto prevádzky je kvalitný tím,  „nos“ na dodávateľov a myseľ otvorená novým nápadom.

Inšpiráciou pri zostavovaní jedálneho lístka bývajú často reakcie zákazníkov. Väčšina z nich  síce najviac obľubuje klasiku, no zároveň v každom z nich drieme aj potenciál objaviteľa nových a doposiaľ nepoznaných chuťových kombinácií. Uspokojiť často protichodné požiadavky hostí reštaurácie a pritom neskĺznuť do rutiny – to chce veľkú trpezlivosť, nadšenie pre profesiu a priam vizionárske schopnosti. Majiteľ  Grill Restaurantu v Břeclavi to veľmi dobre vie a všetkými spomínanými vlastnosťami disponuje.  Jeho nápady na oživenie A la Carte sú skutočne originálne a veľmi dobre vymyslené.

Ako príklad môžeme uviesť Poštorenský řízek. Inšpiráciou pre vznik názvu tohto pokrmu bola nepochybne susedná Poštorská ulica. Je to úctyhodná porcia holandského mletého rezňa so syrom, ktorá prekvapí svojou šťavnatosťou a vyváženou chuťou. Ideálne jedlo pre tých, čo potrebujú rýchlo a účinne zahnať svoj vlčí hlad.

Organizovanie obľúbených sezónnych akcií zameraných na aktuálnu ponuku surovín je takisto dobre trafeným „klincom po hlavičke“. Špeciality z diviny, Valentín, Rybie špeciality, grilované špeciality, a mnoho ďalších akcií, ktoré tu prebiehajú počas celého roku sú zárukou neutíchajúceho záujmu zákazníkov, ktorých predstavivosť je neustále udržiavaná v režime „stand by“.

Pre hľadačov niečoho dobrého pod zub je návšteva břeclavského Grill Restaurantu nielen našim typom, ale aj pozvánkou na ochutnávku.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME