štvrtok, 28 marca, 2024
spot_img

Hotel Zámok Zábřeh – Ostrava

Tento vyhlásený hotel v prostredí zámku Zábřeh Ostrava ktorý je kultúrnou pamiatkou ČR je známy svojimi kvalitnými službami a výbornou kuchyňou. Pocit výnimočnosti je tu zaručený aj pre náročných zákazníkov. Zariadené izby hotela prekvapujú svojou autentickosťou a vkusným interiérom. Ich názvy ako „Renesance“, „Panský pokoj“, „Lovecký pokoj“, Dámský pokoj“, „Apartmá Afrika“, „Cestovatelský pokoj“ alebo „Magický pokoj“, „Věžní pokoj“ dávajú tušiť, že tu nejde len o nejaké napodobeniny originálu. A naozaj je to tak.

Vzácne historické kusy nábytku, pôvodné historické konštrukcie, poľovnícke trofeje z loveckých výprav, drevené vyrezávané dvojlôžka s baldachýnom, krby, kožušiny na podlahe, nádherne vypracované zrkadlá, originálne mapy a veľa ďalších interiérových artefaktov vytvára z návštevy hotela na zámku Zábřeh neopakovateľný zážitok.a zaručuje  úžasnú atmosféru. Nič tu nie je navyše a zároveň tu ani nič nechýba.

Pre milovníkov histórie a romantické duše by sme si nevedeli predstaviť lepšie miesto. A to však zďaleka nie je všetko, čo tento výnimočný hotel svojim zákazníkom môže ponúknuť. Tunajšia kuchyňa je známa svojou jedinečnosťou a kvalitou. Gurmáni, (presnejšie povedané gurmeti) si tu môžu prísť „otestovať“ svoje vyberavé jazýčky buď v Dolnej reštaurácii so zámockou záhradou, alebo v Hornej reštaurácii v podkroví.

Jedálny lístok je tematicky rozdelený podľa ročných období.  „Jar a leto“ a „Jeseň a zima“, pričom každých 14 dní tu menia svoju ponuku. Pre milovníkov relaxu je pripravený pivný kúpeľ v stredovekej pivnici, alebo vínny kúpeľ v historickej izbe „U kamenného krbu“. Doplnkom kúpeľov sú aj rôzne druhy masáží.

Na zámku Zábřeh sa varí zámocké pivo značky „Pikard“. Každý kto túži po dokonalom relaxe spojenom s gastronomickými zážitkami v historickom prostredí, nemal by váhať s návštevou  tohto výnimočného hotela. Svoje autá si môžete bezpečne zaparkovať na nádvorí.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME