streda, 24 apríla, 2024
spot_img

Reštaurácia Familiya ,,Modern Family Cuisine,, – Ružomberok

V Ružomberku sme navštívili zaujímavú reštauráciu Familiya, ktorá svojim konceptom otvorenej kuchyne a príjemným prostredím prispela k oživeniu ponuky reštauračných zariadení, ktoré okrem kvalitnej gastronómie ponúkajú zázemie pre rodiny s malými deťmi.

Detský pizza pult je miesto, v ktorom sa vaše ratolesti nielen dobre zabavia, ale aj priučia kuchárskemu remeslu. O deti je tu výborne postarané. Veľký výber kvalitných hračiek uspokojí aj tie najnáročnejšie ratolesti. V reštaurácii je pre hostí uprednostňujúcich pokojnú atmosféru oddelená Zóna pre dospelých od hlučnejšej „FUN“ detskej Zóny.

Skúsený tím animátoriek sa postará o vaše detičky a vy môžete nerušene stolovať.

Takáto nadštandardná starostlivosť o deti v reštaurácii je u nás úplnou raritou, s niečím takým sa na Slovensku nestretnete, iba ak niekde v zahraničí. Tomu sa hovorí zabiť dve muchy jednou ranou. V reštaurácii Familiya si vyrábajú domáce rezance, cestoviny, žemličky na burgre a cheesecaky. Bestsellerom sa stali moderne pripravované domáce šúlance.

Reštaurácia Familiya je známa svojimi rodinnými panvičkami, ceazar šalátom, Familiya burgerom a výbornou pizzou. Pre maškrtné jazýčky sú pripravené úžasné moderné šúlance, po ktorých sa vždy len tak zapráši. Kto sa stane členom Familiye – určite neoľutuje.

Reštaurácia v aktuálnej dobe prechádza zmenou šéfkuchára, faceliftom jedálneho lístka a koncom roka 2020 plánujú aj zmenu svojej adresy do nových moderných priestorov.

Úplnou novinkou v menu je Ázijská kuchyňa a Sushi, ktoré vám pripraví nový oceňovaný a známy šéfkuchár Lukáš Bodnár.

Lukáš začínal v Košickej reštaurácii Forma de gusto kde pracoval pod vedením talianskeho šéfkuchára Roberta Geretta. Jeho ďaľšia zastávka bola v Maiko sushi v Košickom hoteli Hilton, ktorá sa pod jeho vedením stala najlepšou reštauráciou na Slovensku.

V roku 2016 sa dostal medzi top 20 šéfkuchárov na Slovensku. V hotely Slavia pracoval pod vedením najlepšieho šéfkuchára na Slovensku Jurajom Hruškom. Výborný predpoklad na skvelý gurmánsky zážitok.

Rok 2020 v reštaurácii bude plný moderných jedál pre všetkých.  Reštaurácia spája bestsellery slovenskej, modernej, tradičnej, ale aj talianskej a azískej kuchyne. To tu ešte nebolo, reštaurácia je jediná svojho druhu na Slovensku. Must see Must go

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME