štvrtok, 25 apríla, 2024
spot_img

Enjoy Bistro – Bratislava

Bistro Enjoy Coffee, ktoré sme navštívili v historickom centre Bratislavy na Michalskej ulici je pre každého okoloidúceho lákavým pokušením. Táto štýlová prevádzka ponúka pre svojich zákazníkov možnosť príjemného posedenia a občerstvenia nielen pri výbornej káve, kvalitných BIO čajoch, ale aj jedlá medzinárodnej kuchyne.

Výstižný slogan „Drink Eat Cake“ na jedálnom lístku je nenápadným návodom pre nerozhodných, samozrejme výber záleží  len a len od vás. Vraví sa, že „koľko ľudí, toľko chutí“ a v prípade Enjoy Caffee upravili ponuku práve v duchu tejto okrídlenej múdrosti. Raňajky sa tu podávajú počas  celého dňa, takže ak sa vám nepodarilo ráno vstať s východom slnka, môžete sa tu pokojne „naraňajkovať“ až do 17 hodiny.

V ponuke sú obložené domáce kváskové chlebíky, ktoré tu denne pečú, prípadne pravé english breakfast okrem iného aj v light verzii. Po 12:00 sa ponuka jedál rozširuje o polievky a šaláty, nenapraviteľných mäsožrútov určite potešia kačacie prsia s brusnicami, kto miluje pravé talianske risotto z ryže arborio, môže si dopriať vynikajúce hráškové Risi e Bisi. Nechýba ani ponuka kvalitných vín, kokteilov, destilátov a domácich limonád. Svoje posedenie môžete zakončiť niektorým zo smoothies, prípadne sa občerstvíte čerstvou ovocnou, alebo zeleninovou šťavou.

Kto má rád sladké, určite si neodpustí Hot Chocolate, ktorú tu ponúkajú s rôznymi prísadami. Ak sem zavítate aj s vašimi ratolesťami, čaká ich tu detský kútik. Ponuka Enjoy Caffee zahŕňa aj produkty Enjoy Bakery, ktoré sa tu denne pečú a pripravia vám ich aj na objednávku. Kto by si chcel skrášliť svoj domov, môže si kúpiť niektorý z bytových doplnkov, ktorý nielen esteticky vylepší vzhľad vašej domácnosti, ale zároveň bude aj peknou spomienkou na príjemné chvíle strávené v Enjoy Coffee.

Na fotkách môžete vidieť:

  1. Farmárkse kuracie prsia Supreme so sušenými paradajkami, baby špenátom a parmezánovou polentou
  2. sous-vide bravčová panenka s rozmarínovými pečenými zemiakmi, hubami a pistáciami
  3. krémové tekvicové rizoto s pečenou cuketou, orechami a parmezánom
  4. ENJOY brioche s vanilkovým šodó s mätou a čerstvým ovocím

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME