štvrtok, 18 apríla, 2024
spot_img

Me.Eat Bistro – Bratislava

V Karlovej Vsi sme navštívili prevádzku Me.Eat Bistro, ktorá vznikla v roku 2020. V tomto Bistre nájdete bohatý výber chutných jedál, za ktoré by sa nemuseli hanbiť ani v mnohých noblesných reštauráciách. Koncept bistra Me.Eat spĺňa požiadavky zákazníkov, ktorí majú nielen pozitívny vzťah k dobrému jedlu a zároveň si potrpia aj na rýchlu obsluhu, čerstvé ingrediencie, zaujímavú ponuku a priateľské ceny.

Obedové menu je ukážkou kreativity jeho tvorcov a zároveň potvrdením skutočnosti, že poctivý prístup k remeslu sa vždy oplatí. V Me.Eat Bistre nájdeme poctivú kuchyňu, sýte polievky, obľúbenú „klasiku“, ale aj domáce cestoviny a dezerty. Ak máte chuť na výdatný „streetfoodový“ burger (aj vo verzii pre vegánov), či zdravé šaláty – môžete si dopriať všetko čo vám dovolí vaše BMI. Ponuka jesenného menu zahŕňa sezónne špeciality typické pre toto ročné obdobie. Kto má rád sladké , môže si pochutnať napríklad na makovom cheesecake.

Ak ste ešte neochutnali fialový karfiol, budete mať možnosť sa s ním bližšie zoznámiť práve v tejto gastro prevádzke. Alebo čo tak dať si grilovaného lososa na ratatouille s baby zemiakmi ? Lákavá je aj bravčová panenka v pistáciovej kruste s batátovým pyré a pečenou cviklou. Alebo si dáte radšej domáce tagliatelle s hubovo-hľuzovkovou omáčkou ?

Nakoľko si v Me. Eat Bistro potrpia na vždy čerstvé a kvalitné pokrmy v kuchyni nenájdete mikrovlnnú rúru. Všetky jedlá si môžete objednať aj k vám domov, pričom rozvoz v Karlovej Vsi je zadarmo. V budúcnosti plánujú zmenu otváracích hodín. Po obede bude Me Eat Bistro zatvorené na cca 3 hodiny, počas ktorých sa budú v kuchyni pripravovať domáce žemle, cestoviny a dezerty, aby bola zabezpečená prvotriedna ich kvalita a čerstvosť  aj počas večernej otváracej doby. Je potešiteľné, že kvalita gastronomických služieb sa u nás neustále zlepšuje a sme radi, že k takým to prevádzkam patrí aj bratislavské Bistro Me.Eat v Karlovej Vsi.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME