štvrtok, 28 marca, 2024
spot_img

Kaviareň Tomato – Martin

V Martine sme navštívili sympatickú prevádzku – Kaviareň Tomato martin, v ktorej ponuke hrá hlavnú úlohu (ako ináč) pravdepodobne najobľúbenejší a najrozšírenejší nápoj na svete – lákavo voňajúca, lahodná a osviežujúca káva v rôznych podobách. Zákazníci si tu okrem už spomínaného čierneho nápoja môžu dopriať príjemný odpočinok v modernom, industriálnom prostredí.

V Kaviarni Tomato sa jeho tvorcovia „pohrali“ s interiérom, vďaka čomu vznikol zaujímavý priestor, v ktorom sa citlivo spájajú kontrastné designové prvky s dôrazom na dynamiku, neformálnosť a príjemnú atmosféru.

Bola by však škoda prísť si sem posedieť „len“ tak na kávičku, pretože ako už aj názov tejto prevádzky napovedá – ponuka tu zďaleka nie je zameraná „iba“ na zázračný čierny mok, aj keď pripravovaný na viacero spôsobov.

Zákazníci pociťujúci škvŕkanie v žalúdku si tu môžu v pokoji vychutnať nielen výbornú kávu, ale aj potešiť svoj žalúdok napr. kačacou paštétou s brusnicami ,rukolovým šalátom s paradajkami a toastomi, prípadne si dopriať chutný cheescake, či zúčastniť sa súťaže o veterníkovú tortu.

K zimnej sezóne patrí od nepamäti aj varené vínko, ktoré poteší všetky zmysly a naladí nás na prichádzajúce zimné obdobie.

Kaviareň Tomato v Martine je obľúbenou zastávkou mnohých obyvateľov a návštevníkov Martina nielen kvôli svojej príjemnej atmosfére, ale aj vďaka priateľskému a vždy dobre naladenému personálu, ktorý sa už teraz na vás teší.

Tímu pracovníkov kaviarne Tomato želáme spokojných zákazníkov, ktorí si sem prídu načerpať energiu do ďalších dní.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME