streda, 24 apríla, 2024
spot_img

Wellness Harmónia – Hriňová

V nádhernom prostredí CHKO Poľany sme mali možnosť dopriať si skvelý rekreačno-relaxačný zážitok. Pobyt v luxusne vybavenej horskej chate spolu s možnosťou využitia privátneho wellnessu, nádherná príroda a domáca atmosféra sa tu spája do jedinečného celku, ktorý poskytuje svojim návštevníkom nezabudnuteľné zážitky. Štýlová drevená chata s kapacitou 10 lôžok má na poschodí 3 samostatné spálne.

Na prízemí je obývacia izba s vlastným krbom, kuchyňa a kúpeľňa so sprchovacím kútom. V bezprostrednej blízkosti chaty sa nachádza wellness vybavený vírivkou jacuzzi,fínskou parnou saunou a infračervenou saunou.

Deti privítajú možnosť hier na detskom ihrisku a štýlový altánok je ideálnym miestom na vhodný na posedenia v exteriéri s možnosťou grilovania. Parkovanie na vlastnom zastrešenom parkovisku poteší motorizovaných návštevníkov. Pobyt v tejto oáze relaxu je možný počas celého roka.

V lete láka ubytovaných hostí turistika, výlety do okolia a obľúbené „barbecue“, v zime zas neopakovateľná atmosféra tohto ročného obdobia, zimné športy a romantické večery v útulnom prostredí vyhriatej chaty, ktorá sa pre ubytovaných klientov stane počas pobytu doslova novým domovom so všetkým, čo k tomu patrí. Nielen rodiny s deťmi si tu môžu dopriať aktívny odpočinok a utužiť tak svoje vzájomné vzťahy.

Zažiť výnimočné chvíle spolupatričnosti v príjemnom prostredí Wellnessu Harmónia je niečo, na čo sa len tak ľahko nezabúda. Wellness Harmónia sa nachádza len pár kilometrov od legendárnej obce Čierny Balog so svojou raritnou čiernohorskou železnicou, takže aj milovníci technických kuriozít si tu prídu na svoje. Každý z nás si občas jednoducho potrebuje „dobiť baterky“. Pobyt vo wellnesse Harmónia je skvelým riešením. Ak si tu na pár dní rezervujete pobyt, môžete sa o tom presvedčiť na vlastnej koži.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME