štvrtok, 28 marca, 2024
spot_img

Clique Café & Bar – Bratislava Eurovea

V bratislavskom nákupnom stredisku Eurovea sme navštívili  modernú prevádzku Clique Café& Bar. Nachádza sa na nábreží Dunaja s exkluzívnym výhľadom na rieku. Je rozložená na dvoch podlažiach a svojim zákazníkom ponúka nielen kvalitnú gastronómiu, ale aj úžasný, dobre vybavený bar, v ktorom na vás čakajú originálne drinky, ktoré boli vytvorené tak, aby ulahodili všetkým piatim zmyslom. Interiér je moderný a dômyselne prepracovaný do najmenšieho detailu.

Vkusné zladenie materiálov, designových prvkov a použitých materiálov vytvára harmonickú atmosféru, ktorej  jednotiacim prvkom je zmysel pre detail. Exkluzívne raňajky s výhľadom na promenádu si tu môžete dopriať až do 11:30 a veru je z čoho vyberať. Či už si dáte krupicovú kašu, alebo sa rozhodnete pre vegánsku ovsenú kašu, americké palacinky, vajcia Benedikt, prípadne poriadne sýte pravé english breakfast – v každom prípade si pochutnáte.

Od 11:30 do 23:00 tu podávajú menu v ktorom nechýba napríklad domáci hamburger s kozím syrom, roastbeef sandwich,  rôzne druhy šalátov, nachos, quesadilla, ale aj vegánsky hummus. Ak máte radi kávu, odporúčame vám ochutnať tunajšiu exkluzívnu espresso zmes, ktorá pochádza z malých kávových plantáží, čo zaručuje jej originálnu chuť a vôňu.

Pre zákazníkov ktorí uprednostňujú čaj sú pripravené kvalitné čaje a čajové zmesi. Samozrejmosťou je aj veľký výber nealkoholických a alkoholických nápojov. Milovníci piva si môžu vybrať z viacerých druhov belgických pív známych značiek. Ako sme už spomenuli na začiatku tohto článku, v tejto prevádzke sa obzvlášť „vyhrali“ s originálnymi receptúrami cocktailov, ktoré sú rafinovane namiešané tak, aby dokonale očarili zmysly svojich konzumentov.

Môžete si tu postupne vyskúšať až 10 druhov „signature coktails“. Príjemné prostredie, útulný interiér, milý personál a atraktívna lokalita robia z Clique Café & Bar miesto, kde to  žije. Kto nechce byť „out“, mal by byť radšej „in“ a presvedčiť sa o tom na vlastnej koži.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME