sobota, 20 apríla, 2024
spot_img

Humno Tatry Restaurant & Music Pub

Určite dobře známe na Slovensku, jako aj v zahraničí sú Tatry. Priamo v ich srdci, Tatranskej Lomnici sa nachádza reštaurácia, ktorá vám jednoznačne svoj pobyt nádherne obohatí a na svoje si prídezaručene aj gurmán. Od tradičnej kuchyne v modernom šate tu nájdeme zážitkovú kuchyňu, ale aj napríklad indickú kuchyňu, ktorá je v tatrách unikátom.

Humno Tatry ponúka výberjedál z tradičnej slovenskej a zážitkovej kuchyne. V ponuke sa taktiež nachádza aj výber indických jedál s autentickými koreninami, ktoré indický šéfkuchár dováža priamo z Indie.

Aktuálny menu lístok na: https://www.humnotatry.sk/restauracia

Šéfkuchár pretradičnú a zážitkovú kuchyňuje v tejto reštaurácií Ondrej Majerčák ,,Tatranská kuchyňa je hrou tradičných chutí v modernom šate.“O indickú kuchyňu sa tu stará Sekh Basiruddin: „Rozmanitosť korení a kvalitné suroviny vytvárajú mozaiku autentických chutí Indie. “

Humno Tatry je ideálnym miestom pre rodinný obed, či romantiku vo dvojici. Na svoje si prídu aj milovníci dobrej zábavy a skvelej klubovej hudby, kedysa Humno premení na disco club s nekončiacou zábavou.

Interiér tvorí poschodie a prízemie v tradičnom drevenom štýle a jedinečnými doplnkami (zo stropu visí Madonnino pancierovaný Cadillac), v exteriéri sa nachádza slnečná terasa s výhľadom na Lomnický a Slavkovský štít. Hneď vedľa terasy sa nachádza detské ihrisko s preliezkami.

Humno Restaurant & music pub sanachádza len pár metrov od nástupnej stanice lanovky na Skalnaté Pleso a na Lomnický štít. V zime zase ponúka miesto pre gastronomický zážitok po skvelej lyžovačke na zjazdovkách horského střediska Tatranská Lomnica. Viac informácií o stredisku nájdete na www.vt.sk

Fotografie jedál z leta (horúci kameň)– Branislav Babjak

Fotografie exteriér, interiér, terasa s komparzistami a tiež nápoje – Marek Hajkovský, QEP

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME