štvrtok, 28 marca, 2024
spot_img

Infúzia kokteil Bar – Krakovany

V Krakovanoch sme navštívili prevádzku Infúzia kokteil Bar, ktorý vznikol prerobením obytného karavanu z roku 1973. V industriálnych útrobách jeho interiéru sa nachádza všetko  „nádobíčko“ potrebné na prípravu výbornej kávy , horúcej čokolády a prekvapujúco veľký výber miešaných drinkov , ktoré vám tu pripravia z čerstvých surovín podľa vlastných receptúr nazývaných „tuning“ v originálnych pohároch s vlastným logom. Infúzia kokteil Bar môžete stretnúť na rôznych spoločenských akciách, festivaloch, oslavách ,trhoch.

Ak si chcete dopriať perfektný „drink catering“ na svojej svadbe, narodeninovej oslave, alebo na firemnom evente – jednoducho si objednajte tento originálny stánok na kolesách a o kvalitný drink servis máte postarané. Majitelia tohto pojazdného baru si získali počas svojej existencie srdcia mnohých zákazníkov, ktorí si pochvaľujú nielen kvalitu podávaných nápojov, ale aj veľmi priateľský a pohodový prístup ku klientom.

Vzhľadom na to, že pozitívne ohlasy na existenciu  tejto mobilnej „pohotovostnej“ jednotky sa aj vďaka internetu šíria rýchlosťou blesku, sme oprávnení sa domnievať , že počet jej „fans“ sa bude naďalej rozrastať a s ním aj výskyt Infúzia kokteil Baru na čoraz väčšom množstve podujatí. Sme radi, že aj my sme mali možnosť zaradiť sa medzi ich „afinados“ a rozšíriť tak radu obdivovateľov strojcov tejto originálnej koncepcie.

Stále platí, že kde sa spojí dobrý nápad s nadšením a entuziazmom, tam je úspech len otázkou času. Tešíme sa na ďalšie stretnutia s charizmatickým karavanom Infúzia kokteil Baru a a jeho prevádzkovateľom želáme veľa šťastia a spokojných zákazníkov.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME