štvrtok, 25 apríla, 2024
spot_img

Divoký západ na slovenskom východe

Majiteľ reštaurácie Bison v meste Michalovce je veľký fanúšik divokého západu, a preto sa aj samotná reštaurácia nesie v tejto tematike. Nejde však len o gýč s nevkusnými farbami, ale o skutočne útulné a priestranné prostredie, ktoré srdečne víta svojich návštevníkov. Či už zvonka alebo zvnútra, táto westernová reštaurácia vždy pôsobí prívetivo.

Pokiaľ ide o jedlo, varí sa tu naozaj domácky a nikto neodíde hladný. Ako názov a tematika reštaurácie napovedajú, nosné sú mäsité pokrmy. Okrem klasických slovenských jedál z bravčového a kuracieho mäsa si môžete pochutnať na špecialitách ako sú hamburgery, hovädzie líčka, pečené bavorské kolená a mnohé iné. Nechýbajú samozrejme ani také stálice ako kuracie krídelká na texaský spôsob, rebierka alebo tatarák z hovädzej sviečkovice. Ak nie ste práve najväčší fanúšik mäsa, nezúfajte. V ponuke nájdete aj viaceré jedlá z rýb, cestoviny alebo syry, ktoré sú pripravené ako teplé alebo studené pokrmy.

Okrem toho reštaurácia má na každý deň v ponuke pestré denné menu, pričom máte vždy na výber z dvoch polievok, troch jedál a stálych možností ako je vyprážaný syr alebo vyprážaný kurací a bravčový rezeň.

Reštaurácia Bison je na svoje jedlo patrične hrdá a tak ho aj prezentuje. Či už sedíte priamo v podniku alebo si jedlo objednáte, môžete sa tešiť, že dostanete niečo, čo nielen dobre chutí, ale už aj na pohľad vyzerá skutočne lákavo a pripravené s náležitou starostlivosťou.

Smädom tu takisto nikto netrpí. Bohatý jedálny lístok dopĺňajú nápoje od výmyslu sveta. Prosíte si nealko, pivo, likér, víno alebo destilát? Na výber máte zo skutočne kvalitnej ponuky nápojov.

Aj ďalšie vybavenie reštaurácie nijako nezaostáva za ostatným. Okrem toho, že pre deti je pripravené ihrisko, ponúka aj dostatok miest na parkovanie, či už priamo pred reštauráciou alebo vzadu na dvore. Jednoducho povedané, srdcom celej reštaurácie je vľúdnosť. Stačí prísť a určite sa vám dostane srdečného uvítania!

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME