štvrtok, 18 apríla, 2024
spot_img

Dobré Bistro – Košice

Dobré Bistro v Košiciach si povedalo, že chce veci robiť trochu inak ako ostatní. Rozhodlo sa pre prístup, kde je vždy na prvom mieste spokojnosť zákazníka. Nech už máte práve chuť na čokoľvek, v Dobrom Bistre určite nájdete to správne pre seba. Ak máte chuť na mäso, spravia vám poriadny rib-eyesteak alebo šťavnaté prsia z kukuričného kurčaťa. Chutíte si na cestoviny? Doprajte si špaldové špagety so slovenskými paradajkami a syrom feta alebo práve sezónne karí ryžové rezance s morčacími prsami. Ak máte chuť na raňajky, na výber ponúkajú všetky klasiky od vajíčok až po croissanty a podávajú ich už ráno od 8:00. Možno máte chuť len na niečo ľahšie a vtedy vám skvelo padne ich krémová zeleninová polievka. Alebo si proste príďte posedieť pri prvotriednych teplých a studených nápojoch a domácich dezertoch a zákuskoch. A v Dobrom Bistre je každý vítaný. Nech už dodržiavate akúkoľvek diétu z osobných alebo zdravotných dôvodov, nikdy nebudete odmietnutý. Ak nemôžete mliečne výrobky, s radosťou vám pripravia obľúbenú mliečnu kávu s mandľovým mliekom. A nech majú práve akúkoľvek zmes kávy na mlynčekoch, máte istotu že vždy je to 100% arabika. A na svoje si prídu aj všetci milovníci dezertov, pretože tie takisto pripravujú klasickým spôsobom, ale aj ako raw verzie.

Filozofia Dobré Bistra funguje na princípe „z každého rožka troška, ale nech je to tá dobrá troška“. Preto, či už sú to raňajky, káva, hlavné jedlo alebo dezert, ponuka je vždy kompaktná, aby pokrmy mohli pripravovať len z čerstvých a samozrejme lokálnych surovín. Týmto spôsobom takisto eliminujú nadbytočný odpad a zužitkujú v maximálnej možnej miere všetky suroviny, ktoré sa v Dobrom Bistre ocitnú.

Nech už máte chuť na čokoľvek, alebo si proste chcete posedieť v prívetivom a otvorenom prostredí na dobrej káve, určite by ste nemali obísť Dobré Bistro v Košiciach. A kto v Košiciach dostane chuť na niečo z trošku iného súdka, ten nech navštívi Pivovar Hostinec alebo reštauráciu Camelot so skutočne unikátnymi a skvelými pivami.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME