sobota, 20 apríla, 2024
spot_img

Hotel Solisko – Štrbské Pleso

Štrbské Pleso a hoteli proste patria k sebe. Ak chcete zažiť výnimočný a krásny pobyt v lone tatranskej prírody, Hotel Solisko je tou správnou voľbou.

Na Štrbskom Plese nájdete Hotel Solisko a hneď na prvý pohľad si poviete, že vyzerá, ako keby bol pre danú lokalitu priamo stvorený. Pripomína nádherné aristokratické sídlo pri horskom jazere a jeho krása sa zvonka len začína.Hotel Solisko je totiž moderný a elegantný štvorhviezdičkový hotel so štýlovým interiérom, ktorý sa nesie v prírodných farbáchpripomínajúcich okolitú prírodu Tatier. Hotelové priestory sú dobre osvetlené a priestranné, čo pre hostí zaručuje komfortné ubytovanie. Na výber máte z 28 izieb rôzneho typu pričom až 17 z nich má výhľad priamo na Štrbské Pleso. Súčasťou hotela je aj posilňovňa a moderné a kompletne vybavené wellness centrum so saunami, vírivkou, oddychovou zónou atď.

Okrem krásnych izieb a wellness centra, hotel Solisko ponúka tiež vynikajúcu reštauráciu, ktorá uspokojí aj tých najnáročnejších gurmánov. Vo veľkokapacitných priestoroch tejto reštaurácie, si môžete vychutnať tradičné slovenské jedlá, ako aj medzinárodné kulinárske špeciality na prvotriednej gastronomickej úrovni. Šéfkuchár s dlhoročnými skúsenosťami pripravuje tieto jedlá z čerstvých surovín prvotriednej kvality. Raňajky v reštaurácii sú vo forme švédskych stolov a samotná reštaurácia má elegantný interiér a ponúka krásny výhľad na okolité Tatry.Priaznivci vína sa určite potešia z veľkého výberu kvalitných slovenských aj medzinárodných vín z hotelovej vinotéky.

Štrbské Pleso si vďaka Hotelu Solisko užijete do sýtosti, keďže ponúka rôzne tematické zážitkové pobyty so zameraním na relaxáciu, sviatky alebo šport. Pre ľudí s romantickou dušou sú takisto prichystané degustačné večere pri Štrbskom Plese. Ide o viachodovédegustačné menu špecialít aj s výberom nápojov, ktoré sú starostlivo pripravené pod taktovkou šéfkuchára a za asistencie celého tímu.

Ak chcete usporiadať rodinné alebo firemné podujatie, Hotel Solisko je tým správnym miestom. Či už ide o svadbu, konferenciu alebo veľký míting, profesionálny personál sa postará o každý detail.

Hotel Solisko je proste skvelým miestom pre všetkých, ktorí hľadajú komfortné ubytovanie v centre krásnej prírody Tatier. Ak ste už v Tatrách a chcete si nakúpiť prvotriedne tatranské výrobky, neobíďte obchodík Košiarik v Starom Smokovci. A pre ďalší skvelý gastronomický zážitok navštívte reštauráciu Spitz, ktorá sa takisto nachádza v Starom Smokovci.

 

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME