štvrtok, 18 apríla, 2024
spot_img

Industriálna reštaurácia RedHorse – Brezno

V Brezne nájdete viaceré slovenské unikáty. Medzi takéto patrí aj komplex DoubleRed, ktorý v sebe ukrýva mnohé industriálne skvosty. Okrem múzea exotických a športových automobilovDoubleRedCarsMusem sa v jeho útrobách nachádza aj reštaurácia RedHorse. Skutočne jedinečný podnik nielen do vzhľadu, ale aj do menu.

Koncept múzea a reštaurácie funguje tak, že potom, čo si oči popasiete na výdobytkoch technologickej tvorivosti presuniete sa do priestorov reštaurácie, ktoré sa nesú v rovnakom duchu priemyselnej vynaliezavosti. Interiér reštaurácie v mnohom pripomína automobilovú dielňu vďaka jedinečnému dizajnu Šrotart. Šrotart je umenie založené na veľmi jednoduchom princípe. Zoberiete staré kusy železa, ktoré sú inak vhodné už len do šrotu, a dodáte im novú podobu povrchovou úpravou a vyrobíte z nich stoly, stoličky, ornamenty a všetko, čo vám len napadne. A čo vám vznikne na konci je reštaurácia s jedinečným výzorom, ktorá je tým pravým po prehliadke športových automobilov.

Ako sú športové automobily riadne „mäsitá“ záležitosť, tak aj menu sa nesie v duchu šťavnatého mäska. Od steakov, cez hamburgery až po kolená a rebierka. Len občas sa tu blysne niečo z bezmäsitého sveta ako je humus, palacinky alebo vyprážaný syr. Okrem stáleho menu reštaurácia však ponúka aj denné menu, ktoré je rovnako lákavé do chutí aj do prezentácie. V ponuke reštaurácie okrem toho nájdete veľký výber alkoholických aj nealkoholických nápojov.

Reštauráciu sa oplatí sledovať naživo aj na internete, pretože svoje priestory často prepožičiava mnohým pestrým podujatiam. V prípade záujmu si reštauráciu môžete prenajať na vlastné stretnutie alebo oslavu. S kapacitou až do 120 osôb sa určite pomestíte.

Kto hľadá unikát na strednom Slovensku a chce zájsť na jedlo do jedinečného prostredia s industriálnym umením nemal by obísť reštauráciu RedHorse v komplexe DoubleRed.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME