štvrtok, 25 apríla, 2024
spot_img

Terasa u Blaškov – Banská Štiavnica

Mesto Banská Štiavnica patrí medzi unikáty na Slovensku, čo sa prírody, pamiatok aj krásy týka. Do tohto konceptu perfektne zapadá aj jedinečná Terasa u Blaškov. Ako reštaurácia v Banskej Štiavnici je skutočne jedinečná! Leží totiž priamo pri okraji tajchu Počúvadlianske jazero a pre svojich hostí ponúka nielen ubytovanie v tichej prírode, ale aj jedinečný koncept občerstvenia a pohostinstva.

Počas celého roka môžete v rámci Terasy u Blaškov využívať útulnú kaviareň a ubytovanie v apartmánoch a chatkách, no v letných mesiacoch sa otvára aj reštaurácia a bar s terasou, kde to ešte len začne žiť! Okrem toho, že samoobslužný bufet ponúka skutočne pestrú paletu tradičných mäsitých aj bezmäsitých jedál s množstvom príloh, šalátov a polievok, tak sa môžete rovnako prísť zabaviť na unikátne spoločenské akcie. Počas letnej sezóny na vás čakajú štvrtkové a sobotňajšie živé koncerty a každú sobotu sa takisto podávajú špeciality pečené na grile a v peci. Medzi tieto okrem iného patrí aj celé pečené prasiatko, ktoré ma na starosti vyučený šéfkuchár. A keďže letná sezóna netrvá večne, Terasa u Blaškov má pripravené aj mimosezónne akcie. Oplatí sa preto sledovať webovú aj facebookovú stránku.

Kto sa ocitne v Banskej Štiavnici a hľadá reštauráciu, skvelé podujatia, alebo proste miesto na svoju vlastnú akciu, ten sa môže skutočne spoľahnúť na Terasu u Blaškov. Vlastníci vám veľmi radi svoje priestory prenajmú a postarajú sa aj o catering. Či chcete usporiadať oslavu, teambuilding alebo aj svadbu, krajšie miesto v Banskej Štiavnici by ste hľadali len ťažko.

Na záver len chcem zdôrazniť staré známe, že je lepšie raz vidieť ako stokrát počuť. Preto absolvujte virtuálnu prehliadku, ktorú Terasa u Blaškov ponúka na svojej stránke a uvidíte, že nepreháňam.

A ak sa ocitnete v Banskej Štiavnici a budete mať chuť na slovenskú klasiku v modernom šate alebo dobrú pizzu, navštívte reštauráciu Black M na novej lokalite pod kalváriou.       

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME