štvrtok, 25 apríla, 2024
spot_img

Môj krajec chleba – Bratislava

V Podunajských Biskupiciach vznikol nový koncept, Krajec chleba. Majiteľ prevádzky v ktorej je hlavnou ingredienciou chlieb má za sebou pôsobenie vo  vinárstve Château Rúbaň a úspešný projekt Zemiaky z pahreby. V novej prevádzke Krajec chleba  hrajú prvé husle obložené chlebíčky v rafinovaných kombináciách a variáciách oblohy.

Kreativita, know-how, zručnosť a pracovný zápal – to sú nevyhnutné požiadavky, ktoré musí spĺňať každý tohto typu predajca.

Počas našej návštavy v novootvorenej  prevádzke Môj krajec chleba sme sa mali možnosť presvedčiť, že ak sa spojí dobrý nápad s nadšením a vytrvalosťou – je len otázka času, kedy sa dostaví aj úspech.

V prípade Môj krajec chleba sato v plnej miere potvrdilo. Trend zdravého, chutného a dostupného občerstvenia mení zaužívané predstavy o gastronómii. Príkladom je aj práve prevádzka Môj krajec chleba.

Príďte si aj vy vybrať svoj chlebíček, ale poponáhľajte sa. Míňajú sa totiž ako „teplé rožky“.

 

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME