Reštaurácia Dvor Lehôtka – Lehôtka pod Brehmi

Naša návšteva v tejto novootvorenej reštaurácii, ktorej šéfkuchár Mášo Čákovský, ktorý je v regióne známy ako top kuchár a pracovne tvoril tandem aj s Ľubom Herkom). Zvonka zaujímavo pôsobiaca budova reštaurácie Dvor Lehôtka je vo svojom vnútri účelne a funkčne zariadená. Hostia sa tu budú cítiť príjemne s vedomím, že ich tu bude čakať menu zostavené skúseným profesionálom – „chef de la cousine“, ktorý obstál aj v tvrdej zahraničnej konkurencii. Všetko je tu „fungl“ nové, interiér je vkusný a naladí vás na očakávanie príjemných gurmánskych zážitkov. V ponuke jedálneho lístka nás zaujali špeciality pripravované v unikátnej talianskej peci „X Oven“ na drevené uhlie. Táto moderná technológia zaručuje dokonalú chuť pripravovaných pokrmov.

Ak sa rozhodnete pre „niečo“ z hovädzieho mäsa, urobíte dobre, lebo v do kuchyne reštaurácie je dodávané najkvalitnejšie slovenské hovädzie mäso z produkcie farmy Krava. Samozrejme, že príležitosť ochutnať výber z ponuky „Á la carte“ sme si nenechali ujsť. Nebudeme prezrádzať názvy jednotlivých chodov, ktoré sme degustovali, pretože sme ocenili nielen ich vôňu a chuť, ale aj estetické naaranžovanie na tanieroch.

Rafinované kombinácie tvarov a farieb miestami pripomínali abstraktné obrazy moderných výtvarných umelcov. Kulinárske umenie v poslednom období čoraz viac inklinuje k takémuto prirovnaniu a platí to aj v prípade inšpiratívnych kreácii šéfkuchára reštaurácie Dvor Lehôtka – Gaba Kocáka.

Najlepšie bude, ak sa rozhodnete túto novootvorenú gastronomickú prevádzku navštíviť a osobne presvedčiť sa o jej kvalitách. Pohodlné parkovanie (Môžete sem prísť dokonca aj na elektromobile, ktorý si počas vašej návštevy nabijete v nabíjacej stanici), priateľská atmosféra a výborná kuchyňa uspokoja aj náročných zákazníkov.