utorok, 16 apríla, 2024
spot_img

Reštaurácia Trojačka v Makove

Pre dromedárov, ktorí často pendlujú  medzi Slovenskou a Českou republikou, sa stala zastávka v obľúbenej reštaurácii Trojačka na hraničnom prechode Makov doslova povinnou jazdou. Bez ohľadu na to, či sú dôvody na prekročenie hranice služobné, rodinné, alebo súkromné – občerstvenie v tomto reštauračnom zariadení padne každému vhod.

Reštaurácia Trojačka bola otvorená v roku 2016 a veľmi rýchlo si získala svojich zákazníkov výbornou tradičnou slovenskou a medzinárodnou kuchyňou, prijateľnými cenami,  príjemným prostredím, ako aj milým prístupom obsluhujúceho personálu.

Celoročná dodávka čerstvých a kvalitných produktov z vlastného salaša v Nimnici, ako aj možnosť ich zakúpenia  v miestnej predajni je pre zákazníkov veľkým lákadlom.

Skúsený šéfkuchár  Martin Cyprich s bohatými skúsenosťami zo svojho pôsobenia v zahraničí (okrem iného aj v Monackom kniežatstve) je zárukou kvality poskytovaných gastronomických služieb.  Počas našej návštevy v Trojačke sme mu položili zopár otázok, vďaka ktorým sa naši čitatelia majú možnosť dozvedieť  sa zaujímavé informácie o danej reštaurácii a o tíme, ktorý v nej pracuje.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME